Šta je novo?

Kako do 50 Mbps ?

I koliko placas 100.

20e je 100 Mbps net,3 fiksna broja (koja nisam ni trazio),sa fax,DECT i NAS servisima... stim da ja placam 25e,5e je osiguranje u slucaju da opali grom i sprzi nesto preko rutera,provajder placa stetu.

Koji je to DECT servis?

Zasto osiguranje od groma? Linije se vuku po ulici, drvecu, banderama, krovovima...?

Pozdrav!

Pa rekao je da je selo u pitanju. Naravno da ide po banderama, kao u svakom selu.

Cekajte ljudi,nije tema net u svabiji :)

Dok sam bio u selu sa ADSL-om,vracam se kuci sa posla i kaze zena nema neta,opalio grom u komsiluku.Mi smo imali srece da je samo ruter stradao,dok vecina komsija nije imala tu srecu... tada sam placao oko 10e 16 Mbps ADSL net ako se ne varam... kasnije se selim u centar grada te mi provajder nudi trenutni paket kao i opciju osiguranja koje uzimam poucen prethodnim iskustvom... posle mesec dana grom udara u zgradu u susednoj ulici i sprzio je vecinu elektronike...
Inace su ovde osiguranja sasvim normalna stvar,svako ima licno privatno osiguranje,privatno osiguranje stana itd jer su cene vrlo pristupacne i ne zezaju sa isplatom ako se nesto desi...

Inace i u selu i u gradu su svi kablovi u zemlji.

Nazad
Vrh Dno