Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
20e je 100 Mbps net,3 fiksna broja (koja nisam ni trazio),sa fax,DECT i NAS servisima... stim da ja placam 25e,5e je osiguranje u slucaju da opali grom i sprzi nesto preko rutera,provajder placa stetu.
Dok sam bio u selu sa ADSL-om,vracam se kuci sa posla i kaze zena nema neta,opalio grom u komsiluku.Mi smo imali srece da je samo ruter stradao,dok vecina komsija nije imala tu srecu... tada sam placao oko 10e 16 Mbps ADSL net ako se ne varam... kasnije se selim u centar grada te mi provajder nudi trenutni paket kao i opciju osiguranja koje uzimam poucen prethodnim iskustvom... posle mesec dana grom udara u zgradu u susednoj ulici i sprzio je vecinu elektronike...
Inace su ovde osiguranja sasvim normalna stvar,svako ima licno privatno osiguranje,privatno osiguranje stana itd jer su cene vrlo pristupacne i ne zezaju sa isplatom ako se nesto desi...