Šta je novo?

Kako doći do iTues gift card???

dentista

Cenjen
Učlanjen(a)
09.05.2014
Poena
170
Mislim da bi nekima od nas valjala ova informacija
Ako iko zna način kako da se dobije free/paid iTunes gift card molim da nas obavestite, jer po internetu kruže raznorazni sajtovi koje doduše ne rade ili daju survey-e koji nisu dostupni za nas. Hvala.

Pa ovako, imas vise nacina. Ako si strpljiv, onda je FreeMyApps sajt OK. Daju ti besplatne programe koje pokrenes 30 sekundi i dobijes odredjeni broj poena (recimo 60tak u proseku). Kad sakupis 3000 poena, mozes da ih zamenis za US App Store Gift Card od $10. Za ovo ti treba oko mesec i po - dva, mada su u poslednje vreme usporili. Nas region im nije narocito interesantan. Vide odakle si na osnovu IP adrese i na osnovu toga ti salju ponude (recimo u UK ili US dobijes 3-4x vise ponuda). Sajt je potpuno legalan i ispravan. Ja sam za 2.5-3 godine pokupio oko $120 u gift karticama. Ako te postojeci clan preporuci (tj. prijavis se preko njegovog broja) onda i ti i on dobijete 200 poena.

Sto se tice kupovine, ima vise sajtova. Ja npr. koristim PC Game Supply, gde za $10 + $3 za aktivaciju dobijes kod za $10. Alternativa tome ti je clan naseg foruma "Kapuero" koji iste kodove prodaje za 950 din. Probao sam i sve radi besprekorno.

Paznja za PC Game Supply, porucivao sam vise puta preko njih ali poslednji put mi je transakcija odbijena (novac vracen naravno). Presao sam na Off Gamers, manja je aktivacija i support je odlican.

Paznja za PC Game Supply, porucivao sam vise puta preko njih ali poslednji put mi je transakcija odbijena (novac vracen naravno). Presao sam na Off Gamers, manja je aktivacija i support je odlican.

Meni je pre 5-6 dana bilo sve OK. Koliko je aktivacija na Off Gamers?

I ja sam par godina koristio freemyapps, medjutim, sada su prakticno mrtvi kod nas.

Ja licno sada koristim kinguin, ali znam da funkcionise i maximuscards (malo je skuplji ali nema cimanja oko registracije). Oba sajta salju kod na mail.

Treba mi pomoc, izgleda da sam glup. Do sad sam sve apps kupovao kreditnom karticom, sad sam dobio gift card, redeemovao, vidim lepo da imam pare na nalogu, medjutim kad hocu da kupim nesto on mi odmah ponudi placanje mojom karticom, nigde ne mogu da odaberem da mi nacin placanja bude direktno sa naloga. Guglao sam i takodje ne mogu naci resenje za ovo. Ima li neko ko mi moze pomoci? :)

Ja kupujem iskljucivo sa gift karticama, i nikad mi nije ponudio drugu opciju (da dodam kreditnu karticu)... Da ti mozda gift kartica nije za drugi region?

Ma jok, ovde kupljena, ovde verifikovana. Kao sto rekoh, na svom nalogu imam pare sa te kartice, itunes mi je na isti region podesen, sve je okej, samo kad treba da kupim mi ponudi samo kreditnu karticu i nigde ne nudi da platim nalogom tj lovom koju na njemu imam... Pokusacu popodne direktno sa kompa, preko itunesa da kupim nesto pa da vidim kakve su mi tamo opcije.

Jel si siguran da imas dovoljno sredstava na account-u? Cene su uglavnom bez poreza pa te izadje vise nego sto pise. Meni je recimo za knjigu od 16.99$ skinuo nesto ispod 20$.

Jel si siguran da imas dovoljno sredstava na account-u? Cene su uglavnom bez poreza pa te izadje vise nego sto pise. Meni je recimo za knjigu od 16.99$ skinuo nesto ispod 20$.
Jesam, jer te to u mom storeu svakako vec oporezovano, a i nisam zeleo nista ni priblizno cifri koju sam dobio :(

Nema na cemu, desilo mi se jednom da su mi poslali los kod ali customer support im je stvarno odlican i u najkracem roku poslat mi je novi Gift Code.

Drugari,

nakon što uradim redeem code na itunes, koliko dugo novac može da stoji a da se ne potroši?

Nema limita

Nazad
Vrh Dno