Imam WIN Xp koji je radio oko mesec ipo dana super-bez greske. Medjutim, odjednom mi je dok sam bio u int. exploreru pao sistem i nije vise hteo da se digne. Posle nekoliko probavanja, ubacio sam XP CD i reinstaliro ga. Medjutim, IZGUBIO SAM SVE podatne (isao sam na full instal jer opcija preinstaliravanja nije htela da prodje). ZASTO se ovo desilo? Ne razumem da ako preinstaliram WIN odu svi podaci u PM... E, sada opet radi ali HDD je prazan. Pre nego sto opet instaliram programe hteo bih da se obezbedim da se ovo vise ne desi. Hocu da formatiram HDD, isntaliram WIN 2000 i WIN XP. Ne znam kako to da izvedem jer nece da prihvati formatiranje C: . Takodje, dali postoji nacin da se bez deinstalacije XP-a instalira Win 2000 i/ili cak i Win 98? Znate onu glupu poruku da "imass instaliran noviju verziju win i zato ...ne moze da se instalira starija, bla, bla...).
Eto, sad cekam neki odgovor. Inace, imam duron na 950, MSI KT 266 pro2, MSI graficku GTS sa 64 DDR-a, 256 DDR-a Kingstonovog, napajanje je OK...
Cao!
Eto, sad cekam neki odgovor. Inace, imam duron na 950, MSI KT 266 pro2, MSI graficku GTS sa 64 DDR-a, 256 DDR-a Kingstonovog, napajanje je OK...
Cao!