Šta je novo?

kako da uspostavim wlan0 ?

kacuncica

Cenjen
Učlanjen(a)
22.02.2010
Poena
151
Instalirao sam Backtrac3 i vmWARE player 3.0.1 build-227600. Linux pokrecem sa usb flesha bez problema i kachim se na mrezu preko wareless kartice. Ruter preko koga se kachim na net mi je u drugoj sobi na spratu ;)
Elem da li neko moze da mi kaze kako da dobijem wlan0 u backtracku3 onom komandom "airmon-ng", i da li je to uopshte moguce ukoliko nemam ruter nego samo wireless karticu?

Da li to znaci da se backtrack bootuje sa USB-a kao stand-alone OS ili pak koristis vmware i virtuelnu masinu iz windowsa?

Ako je ovo drugo u pitanju vmware ce backtrack masini da prikaze wireless konekciju kao klasicnu ethernet karticu i tu, koliko ja znam, ne moze nista da se uradi.

Instalirao sam Backtrac3 i vmWARE player 3.0.1 build-227600. Linux pokrecem sa usb flesha bez problema i kachim se na mrezu preko wareless kartice. Ruter preko koga se kachim na net mi je u drugoj sobi na spratu ;)
Elem da li neko moze da mi kaze kako da dobijem wlan0 u backtracku3 onom komandom "airmon-ng", i da li je to uopshte moguce ukoliko nemam ruter nego samo wireless karticu?

imao isti problem.....instaliraj bckt 4 iso i dizi sa harda :)

Nazad
Vrh Dno