Šta je novo?

Kako da uparim monitore?

ljuban

Cenjen
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poena
159
Kupujem monitor na koji bi trebalo da extendujem jedan SyncMaster 19" koji ima aspect 4:3, pa ne znam koja mi je dijagonala potrebna da stoje u istoj ravni? Ako nije moguće usaglasiti rezolucije, je li izvodljivo da bar fizički budu približni, tj. koja mi dijagonala 16:9 monitora treba da bi vertikalno stajao ravno sa ovim koji imam?

Kupujem monitor na koji bi trebalo da extendujem jedan SyncMaster 19" koji ima aspect 4:3, pa ne znam koja mi je dijagonala potrebna da stoje u istoj ravni? Ako nije moguće usaglasiti rezolucije, je li izvodljivo da bar fizički budu približni, tj. koja mi dijagonala 16:9 monitora treba da bi vertikalno stajao ravno sa ovim koji imam?

Ja imam dva monitora na Windows 7 masini, i za svaki moze da se stavi nativna rezolucija ;)

Da preformulišem: koja dijagonala 16:9 monitora odgovara po visini 19" 4:3 monitoru ?

Ja imam 17" i 20", tako da bi tebi verovatno najpribliznije bilo da uzmes 22".

Nije neka mudrost - izmeri visinu tvog monitora i uporedi sa specifikacijama nekog koji ti je zapao za oko :type:

Fora je samo sto im verovatno donja ivica nece biti na istoj udaljenosti od postolja, cak iako su ekrani iste visine :rupa:

Podbaciš knjigu,strip...

Posto vidim da neki uparuju monitore razlicitih dimenzija, kako bi bilo 60hz sa 120hz gde je pritom 120 led-3d? Stize mi BenQ XL2420T pa bih ga upario sa mojim iz potpisa, oba su 24"....

Posto vidim da neki uparuju monitore razlicitih dimenzija, kako bi bilo 60hz sa 120hz gde je pritom 120 led-3d? Stize mi BenQ XL2420T pa bih ga upario sa mojim iz potpisa, oba su 24"....

Pa svaki moze da se podesava posebno.

Nazad
Vrh Dno