Šta je novo?

Kako da uletim na www.warez-bb.org ?

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Ima li neko ideju ?

Sorry, but the board administrator does not allow new registrations to this board.

A ovo kada probas :D
Imaju previse korisnika pa su im serveri cesto pretrpani.

@dulsrules
jedino da nadjes da delis sa nekim. Mada ja vise ne vidim poentu wbb kada je vecina hostova sada uzas. Pojavljuju se neki novi koji imaju fantasticne brzine, ali ih jako mali broj uploadera koristi i pitanje je koliko ce trajati. Ja sam presao na torrente. Muka mi bude kada vidim da se RS i dalje koristi pored svog bezobrazluka.

Vidi stvarno, ali kao sto kazes ja sam nekada koristio maltene iskljucivo Warez-bb sada u 95% slucajeva torente. Mislim da se ne isplati zezati se sa hostovima.

Ima li neko na zajam ili poklon nalog, ako vise ne koristi ?

Pa ajd, podelicu ja svoj. Samo pripazi na pravila i ako zelis nesto da kacis budi vrlo oprezan jer se greske ne tolerisu. Ovo mi je drugi nalog :D
Umesto "thanks" koristim "arigato" i mislim da je to sve sto treba da znas. Sibnucu ti pass na pm

Zahvaljujem.

Ma nemoras ni da zahvaljujes - imam nalog tamo od 2007-me sa par postova i sve je ok :)
Sto bi rekli - leecher ili lurker :D

Koristim druge sajtove, ali sam iskopao stari nalog, da vidim o čem se radi:d

Jurim aplikacije za android a tu su lepo slozene, sa opisom i kojom slikom sto mi je ok skroz. E sad ne znam bas koliko su stariji linkovi zivi ali za nove stvari nema frke ;)
Za filmove i ostalu multimediju koristim torrente.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno