Šta je novo?

Kako da "ukradem" film?

L@ki

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
310
Prava je poslastica otici u chache Internet browsera i pokupiti sve filmice ili slike koje na nekim sajtovima nisu dozvoljene za skidanje, vec samo sluze iskljucivo za gledanje i vlasnistvo su sajta (All rights reserved).

Medjutim na sajtu http://www.atomfilms.com/ sam se susreo sa necim sto ne mogu nikako da provalim!

Pogledajte sajt - mnostvo filmica raznih kategorija i svi su dobri, prosto ne znas koji je bolji i originalniji od kojeg.
A ne mozes da ih sacuvas na HD.

E PROBLEM:
U chacheu stoji poveci fajl (u zavisnosti od duzine filma) u *.dat formatu koji cak i nosi ime odgledanog filma, ali kada hocu da ga pustim iz bilo kog, meni poznatog, plejera jednostavno nece. Nece ni kad se promeni extenzija u mpg avi wmv...

Da li iko zna kako da ukradem gore pomenute filmove!??!

probaj da promenis ekstenziju u swf.

e da, kada preimenujes onda probaj da ga otvoris sa ie ili koji vec browser koristis.
nisam stigao da pogledam film i probam ali probaj ipak.

Film nije flash prezentacija, i moze se pustati samo iz IE i tada on u sebi otvori mali media player i pusti iz njega. U svakom slucaju probao sam i to sto si rekao ali ne radi!

pa skini neki prog koji moze overlayer da vrsi capture radnje na monitoru ili kako bi rekli sa izlaza graf kartice... i onda u dr divixu izeci vishak tj okolni deo filmica i ostane ti samo filmic... mada to je cimanje kao da si kamerom uzeo i snimao monitor :D jos jedna stvar ti je da otvoris source te stranice i da pogledas sa koje adrese otvara taj filmic i da ga ubacis u neki download manager i da skines!

potrebno:
firefox sa instaliranim adblockom
nettransport (nesto kao flashget, poslednja besplatna verzija 1.87.258 - potrazi sam)
startujes film kao sto ga startujes i inace, pritisnes na adblock oznaku iznad filma na desnoj strani, prekopiras tu adresu, ali ne pritisnes ok nego cancel (da ti ne bi ubuduce adblock blokirao taj film) i tu adresu ubacis u nettransport. nettransport skine jedan mali .asf koji mozes da brises i drugi veliki koji mozes da gledas. moguce je da ce posle ucitavanja kratkog poceti da ti skida fajl u dva primerka, jedan slobodno zaustavi (videces da su iste duzine).
zasto nettransport? zato sto podrzava skidanje sa mms i rtsp adresa.

edit: i, da, cim pocne da ti skida, slobodno zatvori taj prozor u kome bi trebalo da ga gledas...

Poslednja izmena:
jos bolje, desni taster, properties i prepises adresu filma.
onda odes u WM Recorder i ukucas link i za par minuta ili par desetina minuta (zavisi da li si na DSL/kablu ili modemu) imaces link.

Mada, pogledao sam taj tvoj sajt i svi filmovi su kod mene u kesu, tako da ne znam koji je problem. I vecina ih ima asf exstenziju, a samo ih je par u flash formatu. Nijedan nema .dat ekstenziju!

Instalirao sam net transfer... mozillu vec imam.
Nije mi jeasno na koju adblock oznaku iznad filma mislis? Film se otvara u novom prozoru koji nema nikakvih oznaka i dugmica...

Ako ti nije tesko, molim te pogledaj na www.atomfilms.com bilo koji film pa probaj da ga sacuvas na disk, a da radi.

stream down, skida sa rtps, mms isl protokola, samo treba ubaciti link... tako se moze skinuti sve i WMA, WMV, RM, itd...

L@ki je napisao(la):
Instalirao sam net transfer... mozillu vec imam.
Nije mi jeasno na koju adblock oznaku iznad filma mislis? Film se otvara u novom prozoru koji nema nikakvih oznaka i dugmica...

Ako ti nije tesko, molim te pogledaj na www.atomfilms.com bilo koji film pa probaj da ga sacuvas na disk, a da radi.

da bi imao oznaku "adblock" treba da u firefoxu imas instaliranu ekstenziju adblock. probaj, dobra je. a moze i preko desnog tastera i propertiesa, ali ovako je brze.

a probao sam da skinem neki film i radi.

edit: a ja koristim nettransport, a ne nettransfer.

Poslednja izmena:
Nazalost, nista. Nasao sam kilometarski link sa extenzijom asf. Medjutim kada to stavim u net transport on pocne skidanje 3 filea. Dva se odmah iskljuce (html error) a jedan mali asf od 31Kb se skine koji naravno ne radi! U Chache Mozille nema nikakvog asf filea. U IE ima dat file sa imenom filma i proporcijonalnom velicinom (1,2,3MB zavisi od duzine)

Nazad
Vrh Dno