Šta je novo?

Kako da ubrzam malo jdownloader?

arena

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
01.09.2008
Poena
169
Da li to zavisi od rapidshare-a ili ime neko specijalno podesavanje? Naime, imam brzinu 16mbit/sek, ali kada skidam sa jdownloader-om, download mi ne prelazi 100k/sek, a nekada ide i po 50-70k...Posto imam i rapid premium nalog, kada tamo skidam preko jdownloader-a, brzina mi ide i do 1,6-1,8mbita/ sek.
Znaci, ima li nekog specijalnog podesavanja ili je to-to? Na poslu imam 1024k/sek i tamo mi download ide 50-60k preko jdownloader-a, a kuci imam 16x brzi net, a brzina maksimum 100k, retko kada dodje, plafon do 200k i to nocu...

Da li to zavisi od rapidshare-a ili ime neko specijalno podesavanje? Naime, imam brzinu 16mbit/sek, ali kada skidam sa jdownloader-om, download mi ne prelazi 100k/sek, a nekada ide i po 50-70k...Posto imam i rapid premium nalog, kada tamo skidam preko jdownloader-a, brzina mi ide i do 1,6-1,8mbita/ sek.
Znaci, ima li nekog specijalnog podesavanja ili je to-to? Na poslu imam 1024k/sek i tamo mi download ide 50-60k preko jdownloader-a, a kuci imam 16x brzi net, a brzina maksimum 100k, retko kada dodje, plafon do 200k i to nocu...

Nema nikakve veze sa programom. Kada skidaš kao free user rapid te ograničava. Noću ide još i dobro ali danju baš ograničava protok.

:wave:

Nema nikakve veze sa programom. Kada skidaš kao free user rapid te ograničava. Noću ide još i dobro ali danju baš ograničava protok.

:wave:

DA samo sto ja i nocu ne mogu da predjem 200k? Opet kazem, na poslu, gde mi je brzina 15x manja, download mi ide 50-60k, a kod mene od 70-100, sem nocu, kada ide i 200k, ali za 16mbita je to smesno...

we are able to allocate bandwidth to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.

http://rapidshare.com/news.html

we are able to allocate bandwidth to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.

http://rapidshare.com/news.html

Sta onda? Da predjem na news? Ima li neko iskustava sa time? Kako ide tamo download?

Ma nema sta da se isprobava, ne znam nikog ko je nezadovoljan, jedini problem je sto ne mozes da stiges da pogledas pola stvari koje si DL :)

www.hitnews.eu
ima probni period bez placanje pa probaj videces ;)
JA sam opet skroz neupucen i sto vise citam, sve manje znam :d
Registrovao sam se na ovom news-u i kako sada da idem na stranice za download i to da probam ta tri dana free? Koliko sam razumeo, moram da imam specijalan program za skidanje sa news-a?
Uh...nekako mi je rapid laksi, samo sto su ogranicenja na download za dnevni limit, smesna...:mad:

Skini alt.binz, to je program za skidanje.
Registruj se na nzbsrus, tu pretrazujes sta hoces da skidas. Kad nadjes sta ti treba, skines nzb (kao torrent, recimo) i ubacis ga u alt.binz i pocnes download.

Skini alt.binz, to je program za skidanje.
Registruj se na nzbsrus, tu pretrazujes sta hoces da skidas. Kad nadjes sta ti treba, skines nzb (kao torrent, recimo) i ubacis ga u alt.binz i pocnes download.

Znaci, skinuo sam ovaj program, ali na news grupi nzbsrus, nikako ne mogu da nadjem podesavanja za ovu news grupu.Znaci u Alt.Binz-u, pa SETUP, pa u SERVERS, sta treba da upisem u name, adress i username i pasword ako sam free user... Ja skinem fajlove, ali on stoji, nece da krene download, dok mu verovatno ne upisem servers podatke sa kojeg skidam program

nzbsrus je pretrazivac.
Podesavanja nadji na sajtu hitnews-a. Trazi Settings ili slicno.

Razlikuj news providera i pretrazivac, to su dve razlicite stvari.

Poslednja izmena:
nzbsrus je pretrazivac.
Podesavanja nadji na sajtu hitnews-a. Trazi Settings ili slicno.

Razlikuj news providera i pretrazivac, to su dve razlicite stvari.

MA ok, razumem ja tebe, ali zasto onda nece da krene sa downloadom kada nadjem neke fajlove koje nadjem na pretrazivacu, a hocu da ih skinem uz pomoc alt.binza?

MA ok, razumem ja tebe, ali zasto onda nece da krene sa downloadom kada nadjem neke fajlove koje nadjem na pretrazivacu, a hocu da ih skinem uz pomoc alt.binza?

Uh...proradilo, nisam upisao svoj username i pass...Ovde na poslu sa 104 brzinom, skida oko 110kbit/sek, a probacu ga i kuci, gde mi je brzina 16mbit, sto znaci da download mora da ide minimum oko 1,5mbit/sek...Ako je tako, onda je super

Nazad
Vrh Dno