chavo
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.07.2014
- Poena
- 69
Pozdrav svima. U glavi vrtim jednu stvar do koje ne mogu naci zakljucak,pa sam resio da to podelim s vama.
Kompjuter mi je star vise od 8 godina,od tada sam od novih komponenti jedino ubacio napajanje :d
Ovo su mu specifikacije
Graficka Gigabyt geforce 8500gt (pasivni hladnjak)
Procesor Intel core 2 dual e2180
2x 1gb ram ddr2
HDD western 160gb
Windows 7 OS
Moje pitanje je sledece : Da li postoji zaista neki program,ili neka mogucnost da bar malo pospesim rad racunara?
Pokusavao sam sa klokovanjem procesora,kada ga kloknem na 2.6 on radi jedno vreme,i onda BSOD,da li je napon ili sta je,ne znam...
Eto,mozda pitanje jeste glupo,ali svaki predlog bi mi bio dobrodosao,moj konacan cilj je da mogu da zaigram LoL a da mi fps ne padne na 30
Hvala svima unapred !
Kompjuter mi je star vise od 8 godina,od tada sam od novih komponenti jedino ubacio napajanje :d
Ovo su mu specifikacije
Graficka Gigabyt geforce 8500gt (pasivni hladnjak)
Procesor Intel core 2 dual e2180
2x 1gb ram ddr2
HDD western 160gb
Windows 7 OS
Moje pitanje je sledece : Da li postoji zaista neki program,ili neka mogucnost da bar malo pospesim rad racunara?
Pokusavao sam sa klokovanjem procesora,kada ga kloknem na 2.6 on radi jedno vreme,i onda BSOD,da li je napon ili sta je,ne znam...
Eto,mozda pitanje jeste glupo,ali svaki predlog bi mi bio dobrodosao,moj konacan cilj je da mogu da zaigram LoL a da mi fps ne padne na 30
Hvala svima unapred !
Poslednja izmena od urednika: