Šta je novo?

Kako da u ICQu iskljucim...

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
Stizu mi stalno poruke od ko zna kojih likova...live web cam i ostale gluposti kad sam Online,kako to da sprecim,znao sam kako se to iskljucuje u ICQ2K a sad u 2001 nemam pojma gde je to!
Dakle...heeelp!!!

Da i meni se to desava, ajde ako neko zna neka javi.

Pa zar obicna ignore list ne resava problem, bar sam ja tako i ranije i sad resavao taj problem, kad se neko javi sa spamom samo klik na ignore list i to je to, nema ga.

Ja bih to sredio da je to problem,nego je problem sto poruke stizu sa RAZLICITIH brojeva,od razlicitih ******a...da sam sve stavljao na ignore...ko zna gde bi bio kraj liste...treba da se iskljuci ono za da kazem "medjunarodne vode" kad si *Free 4 chat* znaci ne za White pages nego nesto drugacije,ne znam ni ja sam kako da to objasnim,ja sam se time zaludjivao ranije,sad mi je to smor,oni to posalju svima na toj Free 4 Chat listi (opet znaci NE White Pages) a znao sam kako da to izmenim sta sam napisao tamo,interesovanja...itd (nije to obicni User Info,nego neki drugi,koji se razlikuje od ovog glavnog).
Ima li resenja?!

Dajte..ljudi...ima li ikakve pomoci?! Ovo pocinje strano da me nervira... boom

Da deinstalraš ICQ? ;)

Ja to rešavam pomoću ignore liste. Stvarno je nešto počeo mnogo da se širi APAM preko ICQ-a. Čini mi se da me ranije nisu toliko spamovali kao sada... :(

Zar nema opcija na foru "receve messages only from people from my list"

A zasto se ne bi vratio na 2000, i to a verziju? Sta to ima kod 2001. da ti je zaista neophodno.
Osim toga 2000a je puna bezbedonosnih rupa koje mozes zloupotrebiti... :)

Nazad
Vrh Dno