Šta je novo?

kako da u DAP 5 ukljucim Leech

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Kad se instalira DAP 5 on na toolbaru explorera postavi taster koji omogucava skidanje svih linkova sa neke stranice.Medjutim ovde odakle trenutno koristim internet neko je bio pametan da to iskljuci pa sad ne znam kako da ukljucim ponovo tu opciju.Ovde ima samo instaliran DAP 5 (sto se tice download menadzera) i IE4.0 (sto se tice browsera).Kako da uljucim Leech u Dap-u.

pa ne ukljucujes u dap-u vec u IE... znaci view/toolbars... dap...

dEXE je napisao(la):
pa ne ukljucujes u dap-u vec u IE... znaci view/toolbars... dap...

ma nece bre tako.Ajd ako neko zna da mi resi ovaj problem nek javi

ostvori opcije u dap5, zatim idi na general, pa ukljuci ociju show dap bar in IE, pa restartuj IE (ugasi pa upali, ili samo otvori novi prozor)... ako nece ni to, pokusaj da reinstaliras DAP

Miroslav je napisao(la):
ostvori opcije u dap5, zatim idi na general, pa ukljuci ociju show dap bar in IE, pa restartuj IE (ugasi pa upali, ili samo otvori novi prozor)... ako nece ni to, pokusaj da reinstaliras DAP

nece,to sam vec probao a znam da hoce tek kad instaliras program ponovo.Sad (mislim) nisu valjda bili glupi da ti tu opciju ponude kad ga instaliras i ako to iskljucis vise ne mozes da je ukljucis sem ponovnim instaliranjem.Mora da ima neka caka.

ali meni to regularno radi na ie6 i winxp... ipak nisu toliko glupi :)

Miroslav je napisao(la):
ali meni to regularno radi na ie6 i winxp... ipak nisu toliko glupi :)

pa mozda tebi i radi na xp-u .Ali ja koristim 98SE a probao sam i sa ME pa nece.

Vrh Dno