Šta je novo?

Kako da u C&C General povezem dva racunara

Perica

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2000
Poena
619
Imam moju lokalnu mrezu od dva racunara Red alert sam uspesno povezivao i lepo smo se igrali, ali General nikako da povezem.
Po defaultu javi da mi je seriski vec u upotrebi, nista ne razumem. Doduse ja bas nisam strucnjak za mreze ali umem osnovne stvari da odradim za dva kompa.

Rado prihvatam strucne savete.cheers

Meni ovaj key generator ne radi kako treba, tj. izgleda da ne generise validne serijske brojeve, pretpostavljam da je sluzio za beta verziju C&C-a. Ali na CD-u igre, u direktorijumu sa crackom ima fajl sa nekih 9-10 razlicitih seriala, tako da sam njih koristio.

Reci mi molim te koji seriski pored onog sto dobijes na cd valja?Ja sam probao neki drugi ali mi samo radi 1 min i onda sve jedinice na ekranu mi pobije i kaze Sorry you lose i vidim da je to do serial No (probano)

Dzoni_m je napisao(la):
Reci mi molim te koji seriski pored onog sto dobijes na cd valja?Ja sam probao neki drugi ali mi samo radi 1 min i onda sve jedinice na ekranu mi pobije i kaze Sorry you lose i vidim da je to do serial No (probano)
Pa jesi li probao neki od onih iz deviance.nfo fajla? Trebalo bi da rade.

Pa jesi li probao neki od onih iz deviance.nfo fajla? Trebalo bi da rade.

Naravno ali izgleda da ne rade pa ako ima neko neki drugi bilo bi pozeljno:wave;

ej kad se vec prica o c&c cd key-u meni treba barem jedno pet seril numbera za c&c ra2 ajde pliz

Dzoni_m je napisao(la):

E pa ja sam uspeo da to sredim. Sa malo komjuterske gimnastike i eto uspelo mi je.
Evo kako sam ja to uradio:
Prvo sam instalirao igricu sa normalnim seriskim brojem koji je
4963-7882913-5984076-0674
e onda sam je uninstalirao i u regedit - u sam obrisao sve sto se javljalo kao EA Games, zatim sam restartovao komp.
Onda sam je ponovo instalirao ali sam upisao seriski
2586-7722941-9698255-2218
i igrica je proradila kroz mrezu.
Da kazem da nisam instalirao zakrpe.

Da napomenem da je na drugom racunaru igrica instalirana regularno sa serial brojem
Ovde su instalirane zakrpe general 1 i general 2, general 3 zakrpu nije hteo da prihvati, javljao je neku gresku ne secam se koju.

Pa momci vi sada probajte.

A sto se tice seriskog za Red alert 2 evo ti jedan koji ja koristim i igrica radi kroz mrezu super
020736-428526-011875-6507

Perica je napisao(la):
E pa ja sam uspeo da to sredim. Sa malo komjuterske gimnastike i eto uspelo mi je.
Evo kako sam ja to uradio:
Prvo sam instalirao igricu sa normalnim seriskim brojem koji je
e onda sam je uninstalirao i u regedit - u sam obrisao sve sto se javljalo kao EA Games, zatim sam restartovao komp.
Onda sam je ponovo instalirao ali sam upisao seriski
2586-7722941-9698255-2218
i igrica je proradila kroz mrezu.
Da kazem da nisam instalirao zakrpe.

Da napomenem da je na drugom racunaru igrica instalirana regularno sa serial brojem
Ovde su instalirane zakrpe general 1 i general 2, general 3 zakrpu nije hteo da prihvati, javljao je neku gresku ne secam se koju.

Pa momci vi sada probajte.

A sto se tice seriskog za Red alert 2 evo ti jedan koji ja koristim i igrica radi kroz mrezu super
020736-428526-011875-6507

Najverovatnije ti je javljao gresku jer si probao da uradiš patch na krakovanu verziju igre. Probaj da instaliras igru a onda pre krekovanja dodaj patch-eve.

....
Perice, jesi li uspeo da pustiš C&C Generals na obe makine?

Citao sam ranije topice u vezi C&C:Generals i svuda se hvalila grafika ali meni ono deluje prilichno jadno.Jedino sto je lepo uradjeno je voda, eksplozije su manje vishe ok, ali su jedinice odvratne.Pa u rez. 1024x786 i sve na max. stavljeno peshadinac izgleda ko travka obojena u 3 boje u zavisnosti od strane skojom igrate.

Bane-Nis je napisao(la):
Najverovatnije ti je javljao gresku jer si probao da uradiš patch na krakovanu verziju igre. Probaj da instaliras igru a onda pre krekovanja dodaj patch-eve.

....
Perice, jesi li uspeo da pustiš C&C Generals na obe makine?

Zakrpe sam radio pre nego sto sam krakovao igricu ali kazem 101 i 102 su prosli ali 103 nije hteo, e onda sam krakovao igricu.

Da General radi na dve masine, uspesno se igramo.
Upravo sam malopre izgubio partiju.

Bane ti izvoli danas kod mene na jednu partiju, ja sam kuci, kucamo za Mariju diplomski pa ti navrati na partiju ratovanja.

Nazad
Vrh Dno