Šta je novo?

kako da stretch-ujem sliku

Todor99

Cenjen
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poena
169
Imam jedno pitanje.Imam dva monitora i ocu da od ta dva dobijem sliku kao na jednom (opcija se zove stretch).Ta opcija u drajveru od grafe nema,instalirao Sam ultramon,ali je tu nisam nasao.Sta da radim?

Nisi naveo koju grafičku imaš, ATI ili NVIDIA. Oba imaju opciju za razvlačenje desktopa, ne znam kako misliš da te opcije nema u drajveru.
UltraMon nije za podešavanje ovoga već za dodatne opcije - wallpaper, automatski maximize na određeni monitor itd.

U pitanju je intel 82852 integrisana na lap topu.A ja sam povezo monitor na laptop pa ocu da je razvucem.

To što hoćeš nije moguće izvesti na Intelovoj integruši. Kod AMD kartica to se zove Eyefinity, kod Nvidije se zove 2D/3D Surronud i treba ti SLI konfiguracija.

Ne treba ti drajver za to ako imas windows 7. Desni klik -> Resolution -> I pronadjes opciju "extend desktop". Ako ti se tu ne prikazuju dva monitora onda nesto nije u redu.

To što hoćeš nije moguće izvesti na Intelovoj integruši. Kod AMD kartica to se zove Eyefinity, kod Nvidije se zove 2D/3D Surronud i treba ti SLI konfiguracija.

Hvala,pogledao sam par klipova na yt za NVIDIA surround,to.mi treba,a da li je to nekako moguce uciniti bez SLI?

Ne treba ti drajver za to ako imas windows 7. Desni klik -> Resolution -> I pronadjes opciju "extend desktop". Ako ti se tu ne prikazuju dva monitora onda nesto nije u redu.

Nemam sedmicu jer je laptop star,a na kompu crkla grafika ali je i na njemu xp ali probacu cim budem imao priliku.

Vrh Dno