Šta je novo?

Kako da stisam brujanje kucista (hdd-ova)?

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Najvise me zeza to sto je kuciste kao sto vidite u Zvucnoj kutiji:trust:, sve samo drvo i stvarno prilicno bruji u talasima.Kada ga pridignem rukama, nakrivim i sl, smanji se prilicno. Onda sam stavio gumene papuce ispod i prilicno se smirilo brrrrujanje...

Ima li neko elegantnije resenje od ovoga, ne mogu da jurim sad ali spominjale su se i neke pertle oko stisavanja vibracija...:wave:

Poslednja izmena:
Brisite temu ,)

Kupi malo bolje kuciste za pocetak.;)

Malo silikona...Medjusobno stopljenog...

Uploaded with ImageShack.us

Zatim zzavijenog u platno + malo izolir trake...

I makina dobija Skije na gumi (silikonu)

I OSETNO SMANJENE VIBRACIJE!:banana: Jes da je na brzaka sklepano, al napravicemo (izliti od silikona) orginal gazista za stope kucista pa ce sve bude bez ove silne izolir trake...:guitar:

Kako to planiras da izlijes? ghetto way ili nesto sofisticirano, ili pak izmedju? :) Silikon iz tube, obican?

btw Imas gumene nozice za kucista, 120din 4 komada mada ne daju 100% efekat ali oseti se poboljsanje.

Ghetto Way druze.:smoke:

Mislio sam da bude polukruznog oblika, kao poluloptica (radi ravnomernog rasporedjivanja pritiska) a da imaju sve cetiri na jednom mestu "rupu" koja odgovara trenutnim nogarama kucista.

Napravim kalup od recimo gipsa, i dok je svez utisnem poluloptu (ping-pong) u njega i kad se stvrdne dobio sam kalup.

- Onda nisam mislio da trpam kupovni silikon jer je malo tvrdji, vec od Gumenih mamaca za pecanje - Twistera da topljenjem istih popunim tu poluloptu a kad se malko stvrdne, utisnem nozicu kucista i cekam da se stvrdne skroz. Izvadim nozicu, vratim na kuciste i vadim dobijenu gumu iz kalupa koju nataknem na nozicu i to je to. Cisto radi bolje stabilnosti od ove prve pomoci sa trakama i sl...:sceptic::bottle:

Nazad
Vrh Dno