Sime je napisao(la):Hteo sam da otvorim novi thread sa pitanjem, ali cu prvo da probam ovde.
Dakle:
Na stranici http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/ ima nekoliko flash "igrica" (nesto vezano za anatomiju) koje su iz nekoliko delova. Kako da ih skinem da rade bez interneta (dakle sa HDD-a)?
playahater je napisao(la):Flash save plugin ... najbolje iz MYIE2 :eyebrows: :d .. kliknesh .. on ti otvori novu stranicu sa linkovima swf-ova ( kolko god da ih ima na stranici ) kliknesh na save i downloadujesh ga na hard ... a ako nemash myie2 imash plugin posebno da skinesh za ostale browsere ... :smoke:
to je to ... laganica .. :wave:
Nasao sam sve fajlove, ali nesto i dalje nedostaje. Da li je moguce pogledati "source" .swf fajla. Nije mi jasno zasto nece da radi. Predpostavljam da je problem u adresi fajla koji treba da ucita.mixi je napisao(la):A jesi li probao da te file-ove trazis u Temporary Internet Files, trebalo bi da su tu.
mixi je napisao(la):Ukoliko zelis da ne menjas ta dva swf-a, onda napravi treci film, odnosno swf u kome ces da pozivas ova dva, napravis controller koji prati koliko traju filmovi i na pocetku, u prvom frejmu stavis akciju da se loaduje film1.swf, posle kontroleru das akciju kojom ce da loaduje film2.swf kada se zavrsi prvi. To je to.
..::TRouBLeMaKeR::.. je napisao(la):ma da taj je laksi deo, ali kako da kada imash uradjena 2 filma (npr. 1.fla i 2.fla)...u 1.swf stoji jedno dugme na sredini i kada se klikne na njega onda se pokrene radnja 2.swf ...???
Hvala
Tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari