twister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 660
Zanima me kako da snimim jednu stranicu punu thumbs-a ako se npr. u jednom redu nalaze slicice npr. 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg a u sledecem redu 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg itd. Znaci imena slicicama su ista ali se nalaze na razlicitim adresama (tj. direktorijuma).Koristim MyIE2 i browser to sve lepo snimi tj. te slike se iskopiraju na hard disk ali ih je kasnije otvaranjem htm dokumenta nemoguce videti jer su im (posto explorer sve snima u " *_files " folderu) imena sad 1(1).jpg, 2(1).jpg , pa zatim 1(2).jpg, 2(2).jpg itd.
Postoji li program koji ce ih lepo snimiti da kad otvorim htm dokument vidim sve na svom mestu a ne prazne okvire.
Znam da se ovo moze resiti promenom imena ostalim slicicama u nekom od web creatora (frontpage, dreamweaver) ali slicica prosto ima mnogo da ne vredi ni pokusavati.
Postoji li program koji ce ih lepo snimiti da kad otvorim htm dokument vidim sve na svom mestu a ne prazne okvire.
Znam da se ovo moze resiti promenom imena ostalim slicicama u nekom od web creatora (frontpage, dreamweaver) ali slicica prosto ima mnogo da ne vredi ni pokusavati.