Šta je novo?

kako da snimim ovakvu stranicu

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Zanima me kako da snimim jednu stranicu punu thumbs-a ako se npr. u jednom redu nalaze slicice npr. 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg a u sledecem redu 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg itd. Znaci imena slicicama su ista ali se nalaze na razlicitim adresama (tj. direktorijuma).Koristim MyIE2 i browser to sve lepo snimi tj. te slike se iskopiraju na hard disk ali ih je kasnije otvaranjem htm dokumenta nemoguce videti jer su im (posto explorer sve snima u " *_files " folderu) imena sad 1(1).jpg, 2(1).jpg , pa zatim 1(2).jpg, 2(2).jpg itd.
Postoji li program koji ce ih lepo snimiti da kad otvorim htm dokument vidim sve na svom mestu a ne prazne okvire.
Znam da se ovo moze resiti promenom imena ostalim slicicama u nekom od web creatora (frontpage, dreamweaver) ali slicica prosto ima mnogo da ne vredi ni pokusavati.

Internet Explorer

File -> Save As...

pa pod "Save as type": razlistas i izaberes *.mht.

ZoNi je napisao(la):
pa, to bi trebalo da normalno radi u IE/MyIE2, opcijom Save as... jer IE tada interno menja sve sto je potrebno...

u svakom slucaju, to je moguce srediti nekim offline programom za skidanje sajtova (ja koristim Teleport Pro)

jeli teleport pro sluzi da se iz history-a u offline modu snimi vec pregledana stranica ili za leech stranice sa neta da bi je kasnije pogledao?

NBM je napisao(la):
Internet Explorer

File -> Save As...

pa pod "Save as type": razlistas i izaberes *.mht.
evo upravo sam probao da snimim u *.mht i :"This web page could not be saved". :(

Nazad
Vrh Dno