Šta je novo?

Kako da snimim CD od 712MB?

Ukljuci overburn u Neru i snimaj, kad zavrsi pomoli se bogu da disk bude citljiv do kraja i to ti je to.

ili odnesi kod nekog ko ima LG da ti to nareze bez problema!!

ako se ipak odlucis da probas sam - ukljucis overburn, no multisesion i disk at once

Ali, pre nego se upustis u prethodne savete...

700Mb == 734003200bytes!
tako da ako imas tih 712Mb a u stvari 712Kb ili jos bolje 712 hiljada nema nikakvih problema sa diskovima od 700Mb!!!

Ma bre covece, kupi cd od 90 minuta (800 mb) i ne brini dal' ce ti stati sve...

dejandj je napisao(la):
Ali, pre nego se upustis u prethodne savete...

700Mb == 734003200bytes!
tako da ako imas tih 712Mb a u stvari 712Kb ili jos bolje 712 hiljada nema nikakvih problema sa diskovima od 700Mb!!!

Diskovi nisu kapaciteta 700Mb vec 700MB, ovo me podseti na jednog ortaka geeka koji je izveo dokaz 2=3 :)) stvarno...

Ne treba da nosis kod nekoga ko ima LG ili bilo sta drugo, TEAC radi overburn ko lud, ja sam ga imao, sve preporuke :)

pozdrav

Zasto u NERO-u pise da mogu "ostetiti moj CD recorder ako koristim overburn"? Kolika je sansa da se to desi?

Razjasnjenje...

BodyRemover je napisao(la):
Ne treba da nosis kod nekoga ko ima LG ili bilo sta drugo, TEAC radi overburn ko lud, ja sam ga imao, sve preporuke :)

pozdrav

hmm... mozes li, molim te, da malo to pojasnis? kako se to sve radi? probao sam, ali i dalje ne uspeva... koliku vrednost da postavim za overburn, koji diskovi su najbolji (probao sam Verbatim i SmartBuy)... ako moze step by step...

BodyRemover je napisao(la):
Diskovi nisu kapaciteta 700Mb vec 700MB, ovo me podseti na jednog ortaka geeka koji je izveo dokaz 2=3 :)) stvarno...

pozdrav

Sta ces nisam ucio u skoli da je bit VELIKI a byte mali...

Ionako se bitovi koriste samo kod protoka da bi izgledalo vece!

A ovaj stos sa Mb su ukopali proizvodjaci HDD-a (DOKAZANO 1024=1000!) pa se sad svi zavrnu na velicini fajla za CD...

Vrh Dno