Kiza the Death
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.07.2001
- Poena
- 619
...onaj tamni premaz preko "zastitnog" stakla ekrana monitora? Ne znam samo da li sam bio dovoljno razumljiv... u pitanju je monitor marke Athena (?!?!) ali sam uvidom u unutrasnjost istog, primetio Samsungovo ime na ekranu i oznaku na sasiji CMC712B, sto mi ukazuje da je u pitanju Daewoo-ov model monitora (tako mi je i receno pri primopredaji 😉) samo sa imenom trgovacke kuce koja ga prodaje. Monitor preko svog ravnog stakla ima taj neki premaz, koji je vremenom poceo da otpada, tako da je na pojedinim mestima skroz providno staklo (sad je na mnogo vise mesta tako). Zeleo bih potpuno da skinem to, jer je vrlo losa ideja da gledam kroz polovicno "premazanu" povrsinu. Probao sam sve moguce hemikalije koje su mi dosle pod ruku - alkohol 98%, spiritus, aceton, apotekarski benzin, nafta (sa pumpe), razredjivac uljni, razredjivac nitro, WD sprej, sirce, domestos, razredjivac koji se koristi za neku stomatolosku plastiku... mislim da bi to bio ceo spisak.
Da li je neko imao iskustva sa ovakvim poduhvatom i kako ga je resio. Napomenuo bih jos da ne zelim da upotrebljavam nikakve vimove, arfove, astonish paste i druge paste za poliranje... znaci, cisto hemijski, bez grebanja.
Zahvaljujem se na mogucim odgovorima i savetima 🙂
Pozdrav!
Da li je neko imao iskustva sa ovakvim poduhvatom i kako ga je resio. Napomenuo bih jos da ne zelim da upotrebljavam nikakve vimove, arfove, astonish paste i druge paste za poliranje... znaci, cisto hemijski, bez grebanja.
Zahvaljujem se na mogucim odgovorima i savetima 🙂
Pozdrav!