Šta je novo?

Kako da skinem meilove sa vise servara

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
E ovako koristim tri provajdera eunet ptt i tippnet,za meilove koristim Qutlok Express kad sam zakacen za ptt mogu da skinem meilove samo sa ptt,kad sam zakacen na eunet skinem sve sen tippneta kad sam zakacen na tippnet ne mogu da skinem meil sa euneta,postoji li neka caka da se resi ovaj problem.;)

ne

po tvojoj prichi sam zakljuchio da ptt dozvoljava proveru poshte sa drugih provajdera...

morash da se nakachish na eunet,da bi skinuio poshtu sa istog....to ti sve pishe na sajtu

ne postoji - pojedini provajderi dozvoljavaju da se mail skida samo ako si nakacen na njihove pristupne linije tj ako se kacis na ptt ne mozes da proveris eunetov mail (sto ces uraditi ako se konektujes na eunetovu pristupnu liniju)

Re: ne

Venom je napisao(la):
po tvojoj prichi sam zakljuchio da ptt dozvoljava proveru poshte sa drugih provajdera...

morash da se nakachish na eunet,da bi skinuio poshtu sa istog....to ti sve pishe na sajtu
Tacno ptt skidam sa svih provajdera:wave;

a shto

Poz

tippnet a chak je i suonline bolji od tippneta a eunet rula i to ubedljivo
( shto se tiche skidanja fajlova sa neta )
Stvar je ukusa i potreba

Re: a shto

Magic mail

Sa Euneta možete da skinete mail i sa drugih provajdera ako imate shell nalog na nekom stranom serveru. :)

Re: Re: ne

Kokos je napisao(la):
Tacno ptt skidam sa svih provajdera:wave;

E a vise neces moci. Ima obavestenje na njihovom sajtu da ce mail moci da se skida samo ako ste nakaceni preko njihovih pristupnih linija. To je od skoro

Nazad
Vrh Dno