Šta je novo?

Kako da saznam link

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Zelim da skinem neki *.avi fajl sa jedne stranice. Medjutim stranica ne dozvoljava da taj fajl skinem pomocu nekog DL menadzera (koristim flashget 1.6). Jedino kad se klikne na link, iskoci prozorce gde pocne doticni fajl da se skida. Gledao sam u source stranice ali nista nisam nasao tj. nasao sam link koji izgleda npr. http://www.nekastranica.com/members/234/primer.avi/divx/f9fe38921648f3b9e4aa486a47385368

Probao sam da stavim ceo link kao sto je gore napisano, da uklonim sve sto ide posle "primer.avi". Naravno probao sam da upisem prilikom aktiviranja flashget-a password za stranicu ili da pasword upisem u ceo link pa da ga takvog pase-ujem u flesget. I NISTA. NECE.
Sad me zanima kako da saznam pravi link, posto IE mora nekako da negde privremeno zapise direktan link sta skida kad iskoci onaj prozorcic sa skidanjem.
Ne bih voleo da skidam fajl od 12 mb na ovaj (IE nacin) pa da mi veza pukne vec da mogu da nastavim iz fleshget-a ako se to desi.

Poslednja izmena:
Jel mozemo da znamo sta skidas, bilo bi nam lakse? 🙂
Za IE ne znam, ali ako koristis Operu kad skidas neki fajl u transfer prozoru mozes da vidis direktan link ka tome odakle se skida => koristi Operu :d
P. S. A ima i resume dl 😀

probaj download express

chivitli je napisao(la):
Jel mozemo da znamo sta skidas, bilo bi nam lakse? 🙂
Za IE ne znam, ali ako koristis Operu kad skidas neki fajl u transfer prozoru mozes da vidis direktan link ka tome odakle se skida => koristi Operu :d
P. S. A ima i resume dl 😀
Opera nece, to sam davno isprobao.
A za ovo "bilo bi nam lakse" verujem da bi , ali meni ne bi. Pokrenuo sam na lowculture jedan tread da se neko ko ima kablovski flat internet javi, da se skine to (po mojoj proceni 15-20 gb) onako drugarski i da se onda svim zainteresovanima (drugarski) podeli. Ali niko nece.
A sajt je pravi krs. Sve madjarice i cehinje 18-21 god. 😀 😀 😀 (u pitanju je www.1by-day.com (sad se neko od moderatora da se javi i kaze da ovaj forum nije namenjen za ovaj tip "razmene iskustava" 😀 😀 😀 i da imamo pm za to (jednom sa mislio da taj pm ne znaci "private messages" vec "nesto" drugo: "pi.. ma.." ))

Aaaaaa pa ti si taj 😀 😀 😀
Znam za taj thread na LC, bas sam kontao kako bi i meni dobro dosao pass, iako sam na dial-up 🙂 Naravno, ne bih mogao da svlacim xx gb, nego onako, malo za svoju dusu 😀
Pa, onda samo da ti pozelim srecu da ce se vec naci neko fin (da ti pomogne da resis ovaj problem 😀)

Za takve situacije koristim download accelerator i samo desni taster i "Download with DAP". Mozda ima to i u flashgetu, proveri.

Rage against The mAchine je napisao(la):
Za takve situacije koristim download accelerator i samo desni taster i "Download with DAP". Mozda ima to i u flashgetu, proveri.
Ima to i u Fleshget-u (a i kakav bi to DL menadzer bio da nema). U svakom slucaju hvala na savetu.

Ja sam za neke stvari koristio Naviscope, on ti da direktan link ako uopste postoji. Najgori su sajtovi koji prave temporary foldere za svaki dl, kod njih nema leka...

Dandy je napisao(la):
Ja sam za neke stvari koristio Naviscope, on ti da direktan link ako uopste postoji. Najgori su sajtovi koji prave temporary foldere za svaki dl, kod njih nema leka...
Ok, evo skidam verziju Naviscope 8.70 pa cu probati. Ovaj site ne pravi temporary foldere, vec kad zavrsi download pomocu IE, taj fajl i ostaje tamo. Ali ima jedan site kod koga npr. otvoris sliku i ne mozes da je snimis nikako sem u *.bmp (iako je *.jpg). Tu je jedino lek da je "ukrades" iz temporary i.f. foldera. A najbolje od svega je da kad zatvoris stranicu na kojoj je bila ucitana slika, ona nestaje i iz temporary i.f. foldera. Isto vazi i za *.avi fajl. UZAS. Ovaj problem me jako interesuje kako da mu doskocim ali dosada jos nisam uspeo.

Nazad
Vrh Dno