Šta je novo?

Kako da sakrijem program koji radi?

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
275
Da li moze nekako da se sakrije neki program koji radi da se ne vidi kao ikonica u dnu ekrana ili kao ikonica pored sata? Znaci trebalo bi da se upali mikro torrent ili jdownloader na poslu da nesto skida ali da se ne vidi da program radi.

Da li moze nekako da se sakrije neki program koji radi da se ne vidi kao ikonica u dnu ekrana ili kao ikonica pored sata? Znaci trebalo bi da se upali mikro torrent ili jdownloader na poslu da nesto skida ali da se ne vidi da program radi.

Spustiga u taskbar i prevuci da se nevidi. Možeš i da ideš na customize pa da odabereš opcije prikaza

Brate jel to moze malo detaljnije sta i kako da uradim posto po ovome sto si napisao ja nista ne mogu da nadjem?!

I na jednom i na drugom programu kada pritisnes X da ih zatvoris oni odu u TRAY BAR, pored sata, dole desno. Pored tih ikonica videces strelicu na gore, klikni na nju pa na Customize. Onda na padajucem meniju izaberi koji program zelis da "sakrijes".

Customize pa onda taj program namestiš na Hide Icon and Notifications ili samo Only Show Notifications.

@Aleksandar@1389

Operu recimo možeš da sakriješ da se nevidi da je koristiš na sledeći način Ctrl + Alt + Shift + H a onda primeniš ono što sam ti već rekao a što su ti Sky_Spy_89 i CountMike detaljno pojasnili

Hvala svima,odradio sam sve,zanimalo me je oko Jdownloadera i mikro torrenta,imam na poslu ekstra brz net koji sluzi za slanje mail-ova pa reko da ga malko opteretim a da ne vide ostali :type:

Kada se klikne na trouglic onda se vidi ikona. Moze li nekim programom skroz da se sakrije ikonica pa onda nekom kombinacijom dugmica pojavi.

Pa jesi li uopšte pokušao kako ti je rečeno Customize a zatim odabereš Hide Icon and Notifications

Naravno. Ikonica se ne vidi dok ne kliknem na trouglic.

Nedaj nikom da klikće onda. Zaključaj sistem bar preko screen savera. Taskbar na autohide. uTourent, options, UI settings, always show tray icon. ?

Moram opet ovo da aktiviram,posto sam otvorio temu zbog Jdownloadera,verzija 1 moze da se sakrije ali verzija 2 nece,nju kada kliknem na X ne ode pored sata nego bude pored start ikonice u donjem levom uglu...

Nazad
Vrh Dno