Šta je novo?

Kako da promenim book type ?

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Tako to biva kada se radi na brzinu.

Elem, dobih pre metar dana jedan od najtrazenijih sw na dvd+r mediju. Bio sam u nekim guzvama,a ortak me smorio da mu dam "taj" softver. Pre toga sam uredno iz Nera napravio image. Dao sam disk ortaku, a on ga greskom ubio ko zeca. Rekoh sebi: "Nema veze , recnucu ga opet". Ubacim u Pionira dvd+RW, kad cvrc.. Napisa mi insert dvd+r medij.
Ima li nacina da ga zeznem i da ipak narezem na DVD+RW.

Hvala.

Dobijam samo ovo...

Poslednja izmena:
Probaj onda u Nero Burning Rom, Recorder > Choose Recorder, Options, Book Type Settings.

edit: U stvari ne razumem šta pokušavaš, hoćeš da narežeš image na disk a nero odbija zato što je +RW a ne +R? To ne bi smelo da se desi. Pokušaj da ga narežeš iz alkohola, ili ako nije image, sastavi image u UltraISO-u pa nareži u alcoholu.

Poslednja izmena:
Nemaš opcije zato što Pioneer ne podržava booktype, automatski setuje samo DVD+R DL kao DVD-ROM. Probaj TDB Buffalo firmware.

Nemaš opcije zato što Pioneer ne podržava booktype, automatski setuje samo DVD+R DL kao DVD-ROM. Probaj TDB Buffalo firmware.

Hvala, tako sam i mislio. Znaci, Pioneer i nije neki brand. Lepo sam hteo Nec-a 4751.

I kod NEC-a je ista situacija. 😛
Nije to toliki prob, se hakovanim fw se ta opcija dobija.

Just to be on the safe side, jel ovo sigurno znači da rezač automatski postavlja bitsetting za DL diskove na DVD-ROM, bez potrebe za dodatnom intervencijom pre rezanja? Ne bih da dajem 300 dinara radi isprobavanja, ali me interesuje.

Prilozi

• nec_imgburn.gif
    nec_imgburn.gif
    10.4 KB · Pregleda: 63
Ako je setovan na DVD-ROM moraćeš da mu veruješ... usput izašao je oficijelni 3.07

Sa zvaničnim firmverom NEC dozvoljava promenu za +R9 po izboru, a za +R i +RW nema mogućnosti promene na DVD-ROM (to ti u ovom slučaju ne treba). Za full booktype podršku pogledaj ovde (Liggy 3.07 bitsetting - orig kolona; Fast je bitsetting+riplock, a rpc1 iz poslednje kolone ima sve).

Tenks for info, ubacio sam zvanični 3.07, bitsetting za jednoslojne pluseve mi ionako ne treba.

Nazad
Vrh Dno