Šta je novo?

Kako da programiram VCR!!!???

daxxx

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2003
Poena
601
Imam sonijev video-rekorder (SLV-KF295) i problem sa njim. Nikako ne mogu da programiram TV kanale kako bi ih snimao. Na daljinskom imam dugmice za ove funkcije, ali oni jednostavno ne reaguju (svi ostali rade) tako da sam ogranicen samo na playback. Manual nemam. Zna li neko u cemu je problem???

ja imam neki stari sonijev video i tek sam pre neki dan provalio ako se traze i memorishu kanali . mozda je isto probaj ... ja imam dugme tuner preset stisnesh ga pa trazish na plus minus pa onda next i on promeni kanal pa trazish na sledecem pa next ...itd redom memorishesh sve kanale ..
valjda ce ti bar neshto koristiti
poz

E kod mene tog dugmica nema... Imam dugmice TV/VTR, TV/VIDEO, neki sa praznim kvadratom (u obliku ekrana), Prog+, prog-... I na bilo koji od njih nema nikakve reakcije na ekranu, stvarno ne znam u cemu je fora.

Ja imam SLV-E420, ali vidim da su nam daljinci različiti.
Mislim da treba da tu operacuju uradiš na samom videu a nego preko daljinca, tako je barem kod mene.
Kod mene na videu postoje dva dugmeta u tu svrhu PRESET I SEARCH. Podesim broj programa stisnem PRESET pa SEARCH, on nadje neki kanal i stiskam SEARCH sve dok ne dođem do kanala koji ocu da memorišem onda samo ponovo stisnem PRESET i to je to.

Nazad
Vrh Dno