Šta je novo?

Kako da prodam?

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Znaci, pre neki dan sam prodao neki hardver preko neta i sada se postavlja pitanje kako da ja dobijem novac, a kako da kupac dobije ono sto je kupio.

Prvo sam pomislio na neki PostExpress, tipa da ja posaljem njemu posiljku i kada je primi, da meni stigne novac. Ovo mi deluje malo nesigurno ali nemam pojma...

Posto nisam previse upucen u ove stvari, molim da mi neko to malo objasni. Hvala unapred!

Ma nema nikakvih problema, koristi CityExpress,
Dodje ti kurur na tvoju adresu, ti mu das paket, i popunis formular ( Ime,Prezime,Adresa i isto to za onog ko prima) i stavis iznos otkupnine,
Sutra dan, stigne paket tome kome si poslao, on preuzme paket na svojoj kucnoj adresi, i plati kuriru onoliku koliko si stavio iznos otkupnine,
Tebi stize lova za otprilike 7 dana takodje na kucnu adresu i to je to, nema frke.

Ma nema nikakvih problema, koristi CityExpress,
Dodje ti kurur na tvoju adresu, ti mu das paket, i popunis formular ( Ime,Prezime,Adresa i isto to za onog ko prima) i stavis iznos otkupnine,
Sutra dan, stigne paket tome kome si poslao, on preuzme paket na svojoj kucnoj adresi, i plati kuriru onoliku koliko si stavio iznos otkupnine,
Tebi stize lova za otprilike 7 dana takodje na kucnu adresu i to je to, nema frke.
Ono sto mene zanima je - mogu li da stavim otkupninu u evrima? 🙂

Ovaj kurs luduje, iz dana u dan je sve gore, ne bih da se bakcem dinarima...

Mora da se stavi u din, posto je kao "protivzakonito" staviti u evrima, Dinkic i kompanija...
Mada 2 puta sam platio ja u evrima i dodam recimo 150-200din i kurir prihvati pa on posle zameni ili sta vec.
Pravila su tu da se i krse 😀

Samo u dinari, inače ako šalješ postexpress-om brže će ti stići novac 2-3 dana ali je poštarina skoro duplo skuplja.

Hvala najlepse obojici 😉

Nazad
Vrh Dno