Šta je novo?

Kako da pokrenem botove

Fik

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
304
Kako da pokrenem botove na Counter-Strike Source-u, otvorim konzolu ukucam add_bot, ali nigde protivnika i izbacuje mi "unknown command", šata da radim???? :crash: :wall:

bot_add, bot_add_t, bot_add_ct ?

Pa mogao bi da pogledas uputstvo, tamo sve lepo pise

Da bi ubacio botove kucaj bot_add(ubacuje ih random jedan tebi jedan meni)
ako zelis samo ct da ubacis kucaj bot_add_ct za terore bot_add_t
Ako primetis da su botovi glupi-slabi kucaj bot_difficulty 0-3 fabricki je 0 nakon toga moras resetovati mapu, posto ubacis botove!

Skonto, treba bot_add a ne add_bot (kao što piše u uputstvu), hvala svima!

Pa znas kako je , imam jednog lika od druga , dodje ti on kod mene i kaze danas sam od 10 ujutru pa sve dok nisam dosao kod tebe igrao kanter (dosao je oko 8 uvece) i da znas od jedno 150 ubistava bilo mi je jedno 120 hedova!!!!
A ja tissssiiiiinaaaaa!!!!

MarkoJ. je napisao(la):
Pa znas kako je , imam jednog lika od druga , dodje ti on kod mene i kaze danas sam od 10 ujutru pa sve dok nisam dosao kod tebe igrao kanter (dosao je oko 8 uvece) i da znas od jedno 150 ubistava bilo mi je jedno 120 hedova!!!!
A ja tissssiiiiinaaaaa!!!!

Ajd ti lepo predlozi ortaku da se javi Aljoshi...pa na teren ...(MBS1).... :D

Eto zashto ime igre pochine sa counter...

Ne znam da li sam u zivotu igao tu igru max 30 min...sad kazite da sam neshto propustio...:wall:...mozda ovaj source kad mi dodje shaka....

Inache ni HL nisam igrao mnogo...smor bre. Sad mi mnogo bajat i da krenem....nego odmah na HL2...;)

Kad sam mogao d3 da prevrnem a nisam igrao d1 i d2 onda cu valjda i hl2 bez hl1.

bots...jel mozete vi to da igrate posle igraonica i sl....Mislim koliko god da je bot insane....onaj za drugim kompom je josh vishe...:D mislim ima bolji AI...da neko ne pomisli pogreshno ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno