Šta je novo?

kako da overklokujem ...

Ni hardverskim overklokom nećeš ništa dobiti.

Mani se coravog posla ....

To mi je bio mnogo sladji overklok nego ovo danas. P233MMX koji je radio na 292 (83 FSB) na VX ploci sa EDO ramom, sto je u to vreme bilo prilicno. Tad je sve moralo rucno, preko dzampera (i to neke nedokumentovane pozicije jumpera, za koje se ispostavljalo da daju vrlo korisne vrednosti za magistralu i napon).
Stara dobra vremena...

Uh covece kakva je to zver bila nekada!!! U to vreme 486/100 u Serbiji bio pojam!

Interesuje me, zbog cega bi ga overklokovao?
Jedino sto mi pada na pamet je gledanje DivX-a?

[Mancha] je napisao(la):
To mi je bio mnogo sladji overklok nego ovo danas. P233MMX koji je radio na 292 (83 FSB) na VX ploci sa EDO ramom, sto je u to vreme bilo prilicno. Tad je sve moralo rucno, preko dzampera (i to neke nedokumentovane pozicije jumpera, za koje se ispostavljalo da daju vrlo korisne vrednosti za magistralu i napon).
Stara dobra vremena...

nemam bog-zna-kakvog iskustva, ali ne mogu a da se ne slozim!!!

Bogami, ja se ne slazem.
Mene je Soft menu III totalno razmazio :mrgreen:

Kao sto rekoh tad je bilo zanimljivije, a i overklokovao je samo onaj ko je znao sta radi. A i zamisli iznenadjenje, kad na ploci koja zvanicno ima samo 66 i 75 magistralu postavis jumper u poziciju koje nema u manualu i provalis da daje 83fsb i da to radi ok :mrgreen:
Nazalost nikad nisam naleteo na neku bolju plocu od onih kasnijih, pa da probam taj MMX na 3x100, to bi bila zver type; Ili jedan od onih cuvenih 266MMX....

ali ima jos jedan mali problem imam simens-ovu plocu i nema ni jedan djamper :boom:

E to je onda otezavajuca okolnost. :mrgreen: Mozes da zaboravis na o.c. :S

Nazad
Vrh Dno