Šta je novo?

Kako da otvorim stari hard...

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Interesuje me da li je tako nesto bezbedno posto sam cuo da je to veoma rizicno jer je unutra sve pod pritiskom i da neki deo kao npr. "disk" moze da izleti i da posledice budu trgicne.
Inace hocu sa njim da ukrasim sobu :)
Poz

cheers

Ne sekiraj se ostaće ti glava na ramenima...Ja sam otvarao jedan WD Caviar od 1.3 giga i nista strasno, čak je i mirisao na mandarine iznutra :D

mozda stavljaju drugaciju armomu na svaki disk... mroacu da pokusam...

Thanks.
Otvorio sam ga bez problema ali ne mirise ni na sta...:)
Sad mi je sobica lepsa:)
Poz

cheers

Ne, nikako. U ostalom i sam si se uverio da hard nije pod pritiskom. Taj ko ti je to rekao ili te je zekio ili bas nije najbolje upucen. Bilo bi idealno da je unutra vakum.

Pozdrav!

P.S. Bas sam i ja otvorio jedan od 50 mb pre neki dan, samo sam se malo cimao da nadjem one toraks srafcigere.:)

luka.l je napisao(la):
Ne, nikako. U ostalom i sam si se uverio da hard nije pod pritiskom. Taj ko ti je to rekao ili te je zekio ili bas nije najbolje upucen. Bilo bi idealno da je unutra vakum.

Pozdrav!

P.S. Bas sam i ja otvorio jedan od 50 mb pre neki dan, samo sam se malo cimao da nadjem one toraks srafcigere.:)
imam ih ja, nisi tražio na pravom mestu:p :p :p

BeastMaster je napisao(la):
imam ih ja, nisi tražio na pravom mestu:p :p :p
Hvala, hvala. Kad mi ovaj disk definitivno umre od tolike gustine (broj formatiranja diska u toku jednog sata :p ) formatiranja zvacu te da ga otvorimo i lepo sahranimo. :D

Poz!

Vrh Dno