Šta je novo?

Kako da otvorim portove

Schmilo

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2007
Poena
301
Posetio sam www.portforward.com i nisam se bas snasao. Ako neko zna neki bolji link neka baci.

Skinuo sam utorrent sa neta, kao obavio neka podesavanja, film krenuo da se skida nekom ubi boze velikom brzinom, zuti trougao u dnu prozora ne sluti na dobro.

POMAGAJ TE

Poslednja izmena:
koji je hardware?
daj neke informacije o setup-u. bre! :smash::wall::D

Posetio sam www.portforward.com i nisam se bas snasao. Ako neko zna neki bolji link neka baci.

Skinuo sam utorrent sa neta, kao obavio neka podesavanja, film krenuo da se skida nekom ubi boze velikom brzinom, zuti trougao u dnu prozora ne sluti na dobro.

POMAGAJ TE

Pa ako je film krenuo da se skida nekom ubi boze velikom brzinom u cemu je onda problem? Ako ti download ide ne obracaj paznju na zuti trougao.

samo vozi i ne pbracaj paznju na zuti trougao

Hvala vam sto ste mi odgovorili na pitanje. hvala na pomoci

Ovaj, grdno gresite za zuti trougao, radice ali ne na max. mogucnosti; MORA da zazeleni da bi bili sigurni da iskoriscavate 100% TRENUTNE max. brzine DATOG torenta!!!

ONCE AND FOR ALL (100% provereno na vise masina):

Huawei modem:
Ukucaj u browser 192.168.1.1
user: admin
password: admin
idi na basic settings pa odaberi NAT, tamo ti je chekirano DMS ali nije podesen host
Klikni na new pa ukucaj adresu tvoje mrezne kartice (nesto kao 192.168.1.x) gde je x razlicito od 0,1,2.
Onda kliknes na tools pa na save/submit pa reboot/submit (congrats Bench useru cija je ovo fora a cijeg nicka ne mogu da se setim cheers
//ima jos varijanti, ali ova je najbrza a provereno radi//

Thompson modem (lame resenje ali efikasno):
koristi ABCtorent sa opsegom od 6881 do 6889 jer su (ko zna iz kog razloga) SAMO i SAMO za njega dozvoljeni i odlazni i dolazni portovi! Mozda bi radio i uTorrent sa tim opsegom portova..

Napominjem: na 2 Havaji :D i 2 Thompson modema je ovo resilo problem, JA LICNO sredio, namestio, proverio...

Nadam se da sam pomogao...poz...

idi na basic settings pa odaberi NAT, tamo ti je chekirano DMS ali nije podesen host
Klikni na new pa ukucaj adresu tvoje mrezne kartice (nesto kao 192.168.1.x) gde je x razlicito od 0,1,2.

Da li X može biti BILO KOJI ceo broj različit od 0,1,2 ili mora biti neki ODREÐEN ceo broj različitit od 0,1,2, pa se mora pogađati?

GeorgeT:)

X je zadnji broj tvoje "gistro" IP adrese koju ti vidis iako ona nema veze sa tvojom realnom IP adresom, ali nije ni bitno. Ides na <conn. status - support>, pa nadjes tu <IP adress:192.168.1.X> (X=>3).
Opet kazem, samo za Huawei i Telekom je provereno...

hvala ti [=PEX=] kralj si najveci nisam nigde mogao da nadjem kako da mi pozeleni ikonica i onda sam sluchajno naleteo na ovu temu i na [=PEX=]-a kralja spasio si me od muke velike jer me je mnogo nervirao torrent josh jednom hvala :)

Nije to moje resenje; kao sto sam naveo neko je to postovao pre mene, ja samo prenosim s threada na thread :d
THX anyway, samo za takve stvari je ovaj forum u pocetku i sluzio!
Poz!

Vrh Dno