Šta je novo?

Kako da otvorim folder?

Sasa_NS

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2005
Poena
319
Pomagajte. Shebah se malopre načisto. Naime, zbog (polu)pokvarenog miša umesto da dvoklikom otvorim jedan folder u kome se nalazi gomila drugih, ja ga "podigao" i ubacio u folder iznad.

O.K, nema beda, rekoh, sad ću da ga vratim nazad, kad ono - neće. Javlja mi "nije dostupno" - "access denied". Kada idem na properties tog foldera vidim da je veličina foldera 0. Međutim, kada pokrenem antivirus program - on izlistava sve fajlove u tom folderu, kao da je sve normalno, a ja ne mogu da uđem ni da ih vidim.

Antivirus sam pokrenuo sumnjajući da je reč o nekom virusu, obzirom da se taj folder (u koji sam slučajno ubacio folder sa svojim fajlovima) iznenada pojavio (zajedno sa još jednim). No, sada mi se čini da nije virus nego neki instalacioni fajlovi sa tog eksternog hard diska/skrivene particije (WD My Book 500 GB)... Nisam instalirao odmah njegov softver nego sam to ignorisao i krenuo da ga koristim kao "običan", pa povremeno "iskače" auto-instalacija. Verovatno je neko od kolega to aktivirao, pa je započeta/prekinuta instalacija i ostali folderi... I ja sad nehotice ubacih svoje fajlove u taj folder...

Ima li pomoći? Kako da uđem u taj folder i prebacim ga tamo gde je bio, odnosno da dođem do fajlova/foldera u njemu? Kao da su pogubljene "putanje" do fajlova ili tako nešto (ne razumem se preterano u materiju)... Hvala unapred!

Vrh Dno