Šta je novo?

Kako da okrenem cooler?

• Začetnik teme Začetnik teme bandit
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bandit

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
319
Mozda smaram ali jedno pitanje imam CoolerMaster's Hyper6 i asusovu plocu p4p800 e deluxe . Pitanje je kako da okrenem cooler da mi ventilator dodje bocno tj.da bude okrenut prednjem ili zadnjem delu kucista . Sa obicnim stavljanjem moze da se samo postavi da ventilator bude okrenut prema napajanju ili grafickoj , sto smatram da nije dobro jer uvek uvlaci topliji vazduh pa bih sada da ga okrenem samo dajte ideje kako . Nadam se da sam dao dobro objasnjenje napravicu i par slicica da vidite kako je postavljen .

Nisam montirao Hyper6 jos uvek, ali mislim da to zavisi od toga kako je zarotiran soket, zar ne?

Nemas potrebe da radis te stvari. Okreni ventilator da izduvava vazduh iz kucista i uradices najolju stvar. On bi trebalo da si nalazi pored graficke i pored coolera cpu-a, nikako direktno nad njim. Naravno ako se nalazi sa boka ako sam dobro razumeo.
To ti je sigurno dobro.

Evo slicice znam da zavisi od soketa ali ne mogu da verujem da nemoze da se okrene tj.rotira. Mislim da bi dobio neki stepen manju temperaturu kada bi bio okrenut drugacije . Valjda ce na slicici da vam bude jasno sta hocu da uradim .

Nazad
Vrh Dno