Šta je novo?

Kako da obrisem screen saver?

• Začetnik teme Začetnik teme Mookey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Zanima me kako da obrisem-deinstaliram osnovni windowsov screensaver 3D Text.
Pokusao sam da obrisem iz windows foldera ali se on ponovo pojavi.
Kako obrisati???

muki, komshija, mene zanima shto bi ga brisao ? ako ti ne smeta, ne diraj ga, sigurno nije jachi od 100kb.

Ma ortacima na poslu je on zanimljiv i non stop ga pale,a mene nervira.Zato hocu da ga obrisem.

za uklanjanje windows skrinsejvera, treba ti softver. probaj Softany Screensaver Remover, nadji ga na netu, ne morash ga krekovati, niti se baviti piraterijom, trial verzija ti je dovoljna za taj jedan pos'o

Probao ga ja malopre i vaskrsnuli su u istom momentu...

hm ... ajd ovako -

majke mi ste genijalci, pa nije magija u pitanju, trebam ja da kopam po windows-u da bi nashao reshenje, a evo ga reshenje -

logichno je da kad obrishesh neki fajl, da ako se pojavi, da sistem "smatra" da mu je bitan. zashto je bitan, ja ne bih znao zaista.

a ako se pojavi znachi da je negde bekapovan. a ako je negde bekapovan, brisanjem bekapa, oduzecesh mu mogucnost da rezurektuje fajl.

c:\windows\system32 > obrishi .scr koji zelish.

c:\windows\system32\dllcache > obrishi isti taj koji je bekapovan u ovom folderu.

nashao sam ih naravno, jednostavnom search funkcijom.

kad ih obrishesh, verovatno ce da te smara windows (ponovo se vracamo na prichu o bitnosti .scr file-ova i WFP-a u tom sluchaju), a ti mu slobodno reci da hocesh da nastavish sa radom bez tog fajla, ili da nastavish sa radom sa "unautorised versions of files" i kraj problema.

poz

Poslednja izmena:
Ja sam hteo da (po)kazem da 'mekani' Screensaver Remover kao specijalizovan program za odstranjivanje scr fajlova, ne radi to sto bi trebao.

Nazad
Vrh Dno