Šta je novo?

Kako da napravim DivX AUTORUN?

Najlakshe uzmi neki drugi vec sredjen i samo promeni fajlove, imena slichice (autorun.ini)...

ja to radimovako (jer mrzim klasican auto-run): na CD snimim samo film i titl (sa ISTIM imenom kao i film)... kad ubacim posle CD, pokrene se XPov AutoPlay, kojim otvorim CD-folder i kliknem na film (a titl se automatski ucita!)

ovo je bolje, jer autorun moze da ima problema na nekim sistemima (a verovatno i ne radi pod Linuxom ili Apple-om)

To radi onima koji kriste autoplay. Pitanje glasi koliko ljudi koristi to smaranje zvano autoplay???? Malo njih i guess. Pa u tom slucaju, ideja koju je GK radi u svim varijantama.

ZoNi je napisao(la):
ali, ponovo bih naglasio: da li autorun radi na Linuxu? I mene mnoooogo vise smara autorun (pa, ja hocu da film pustim iz MOG playera, a ne onoga koji je na CDu!!!)

Pa ne idu babe i zabe zajedno! (CAST IZUZECIMA)...
Oces autorun i da radis sta ti hoces...
U vecini AutoRun-ova imas cancel (skip, exit) pa sam uradis sta hoces!
Ima i Linux AutoRun, al je malo drugaciji neg Amiga, spectrum i tsl..

Autorun je ipak tu da bi olaksao koriscenje DivX-a ljudima koji znaju slabije da koriste racunare!Sem toga ko da je tesko iskljuciti autorun.
Ja sam Autorun prepravio da ukljucuje igrice tako da ne moram da jurim ikone a i desktop mi je pregledniji.Evo kako izgleda! :D :D :D

a jeste li probali eMovix?

ZoNi je napisao(la):
ali, ponovo bih naglasio: da li autorun radi na Linuxu? I mene mnoooogo vise smara autorun (pa, ja hocu da film pustim iz MOG playera, a ne onoga koji je na CDu!!!)

Ajde nemoj da filozofiras tj da lupas gluposti. Ko je uopste spomenuo Linux??? Ako vec ima Linux onda se moze pretpostaviti da malo vise znao o hw i sw pa samim tim mu nece biti problem da pusti jedan film na Linuxu.
A sto rece dejandj 'Pa ne idu babe i zabe zajedno! (CAST IZUZECIMA)...
Oces autorun i da radis sta ti hoces...
U vecini AutoRun-ova imas cancel (skip, exit) pa sam uradis sta hoces! ' i covek ima pravo...

Jos jedan dobar program za pravljenje Autorun-a Quick Menu Builder
www.quickmenubuilder.com moze da radi i na srpskom. 8)

Nazad
Vrh Dno