Šta je novo?

kako da nabudzim deskop?

mladjono1

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2008
Poena
301
kada instaliram temu na win 7 samo izmeni pozadinu i boju start toolbara i to je to.hteo bih da mi deskop izgleda kao ovaj,sta da uradim?

Prilozi

• My_Windows_7_Desktop_by_xandir112.jpg
    My_Windows_7_Desktop_by_xandir112.jpg
    152.2 KB · Pregleda: 209
I vise nego uzasno, prenatrpano nepotrebno, ja ne znam uopste ko zeli ovakav desktop, mozda neka deca uzrasta 10-12 god...

A izvalite zauzetost cpu-a i RAM-a :d
Idila u idle-u :)

^ 40 sec mi je trebalo da nadjem gadget (il sta je vec) na ovoj slici, da vidim zauzetost cpu i rama. Totalno neorganizovan i bzvz desktop

A izvalite zauzetost cpu-a i RAM-a :d
Idila u idle-u :)

Па добро није баш идле, покренут је хром, нешто се инсталира, и неки Зандир (штагод) је ту.

Ah, gomila nekih novih klinaca ce sad nauciti i potpuno navici na njesra izgled softvera :(

Sad je kao Microsoft napravio super stvar i poboljsanje sto je, izmedju ostalih gluposti, pomerio Show Desktop skroz desno... :mad:

Brate, promenite "ispod haube" nesto ako treba, ali ne menjajte izgled :smash:

Srecom, ima nas gomila koji su godinama navikli na nesto jednostavnije, tako da vec postoje resenja za Windows 7 koja pristojno, jednostavno i logicno izgledaju - http://blogs.techrepublic.com.com/window-on-windows/?p=2033
I jos kad stavim crnu pozadinu i Classic sivi Task Bar i Classic sivo plave prozore... :banana:

^Zar nije lakše da jednostavno instaliraš XP? :)

Vrh Dno