Šta je novo?

Kako da kupim PowerAmp?

Eddie

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2007
Poena
330
Pitanje izgleda *****no ali ja nemam resenja za njega, evo vec treci put pokusavam u roku od dve godine da instaliram punu verziju ovog playera ali ne ide.
Prvo, na Googleplay-u kaze da ne Full verzija ne moze na moj telefon (motorola xt910) dok TRIAL moze. ******stina prava, moze i krakovana full verzija samo dok traje traje a posle aj ponovo se smaraj sa instalacijom. Zato i hocu da im istresem 3 i nesto dolara i da normalno koristim aplikaciju ali iz nekog razloga to ne moze. Preko Googleplay-a ne moze da se kupi (nije podrzan telefon...) a direktno sa njihovog sajta moze, placanje ide preko paypal-a. Sve ja to odradim, pise da je kupovina obavljena ali ja ne dobijem nista na svom mail-u (preko koga je googleaccounte na telefonu) niti je novac skinut sa racuna! I to tako vec tri puta u roku od 2 godine! Kontam da na mail treba da mi stigne Unlocker u attacmentu.
I kako ja da kupim hebenu aplikaciju?
Ostali playeri za android su smece, pa stari symbian ericssoni su imali mnogo bolji zvuk preko fabrickih playera....

Skrati muke i instaliraj PlayerPro... Probao uporedo oba, jos pre par godina i mnogo mi vise 'lezi' PP (sa njegovim DSP Pack-om)...

Poslednja izmena:
Pogledaj temu o kupovini aplikacija i uspećeš

Ne znam kako ne možeš preko sajta, ja sam kupio ima dve godine i to ne preko paypala nego direktno karticom.

Probao sam PowerPlay i ok je sa onim DPS pluginom. Ostacu na njemu verovatno. hvala :)

PowerAmp neće da pušta pesme po redu ako ispred imena pesme u fajlu takođe stoji numerički prefiks.Dali to PlayerPro rešava???

Ja slusam random/shuffle tako da ne mogu da kazem

I ja sam ga kupio preko sajta,visa karticom,ma mail dobio kljuc i evo koristim ga vise od godinu dana. S2 plus mi je telefon.

Vrh Dno