Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hocu da uzmem vodeno hladjenje za racunar, ali nije mi jasno koje dimenzije treba da gledam kada kupuje da bi mi stalo u kuciste.Pa konkretno pitanje sta treba da gledam i da li ovo hladjenje
Pa za pocetak treba da vidis da li radijator+ventovi moze da stane gore ili napred. Idealno bi bilo gore. Sudeci po specifikacijama, deluje da moze (posto ne pise konkretno gde tih 240mm staje). - sa zvanicnog sajta
Treba videti da li ima dovoljno mesta, posto ide i debljina hladnjaka i debljina ventilatora da eventualno ne smeta komponentama na maticnoj a sa slika deluje prilicno tesno. Isto ti vazi i ako bi hteo hladnjak da stavljas napred samo tada je problem graficka a ne maticna. Ako neko nije odradio recenziju kucista i stavio vodeno u njega ovako sa slika tesko je proceniti da li nesto moze da stane ili ne.
edit: Ventovi i radijator su ti 5.2cm debeli. Pogledah sada kod sebe, MS CYCLOP V koje je po spoljnim gabaritima vece od tog kucista i nema sanse da stane taj hladnjak gore, predebeo je.
Hocu da uzmem vodeno hladjenje za racunar, ali nije mi jasno koje dimenzije treba da gledam kada kupuje da bi mi stalo u kuciste.Pa konkretno pitanje sta treba da gledam i da li ovo hladjenje
Za koji procesor ti treba i šta radiš sa kompom?
Pitam jer iz nekog razloga se ljudi lože na vodeno hlađenje iako realno većini i vazdušno završava posao i dosta je jeftinije i dugovečnije, možeš da nađeš odlične tower kulere za 40-60e...
Znam da mi trenutno za ryzen 7 5800x nije potrebno ali ga radim za malo duze staze,ali koliko vidim sve mi se vise dopada ideja o kupovini nekog boljeg vazdusnog hladjenje
Znam da mi trenutno za ryzen 7 5800x nije potrebno ali ga radim za malo duze staze,ali koliko vidim sve mi se vise dopada ideja o kupovini nekog boljeg vazdusnog hladjenje