Šta je novo?

kako da ih rasporedim?

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
1. hdd 80 gb - system

2. hdd 40 gb - storage

3. cd-rw

4. dvd

kako da rasporeim mastere i slejvove i primarne i sekundarne?

trenutno mi je:

1. hdd 80 gb - system primary master

2. hdd 40 gb - storage primary slave

3. cd-rw secondary master

4. dvd secondary slave

stim shto ne mogu da dohvatim sa jednim kablom jedan disk i jedan cd?

jel bi bilo bolje kad bih stavio npr 1.hdd i rw , a na drugu 2.hdd i dvd? ili dvd primary 2.hdd secondary?

neshto mi je slabo kopira sa dvd-a na hdd treba mu osam minuta za divx pa mi malo chudno ...

Ja bih ih tako rasporedio kako tebi sada stoje :D

Hdd(boot) i cdrw obavezno na suprotnim granama i to kao masteri, sto ce reci ne diraj nista, tako je ok.

Mnogo je 8 min za 1 CD sa mastera na master, pogledaj da li ti je enable-ovan DMA na svim granama...

nickname je napisao(la):
Mnogo je 8 min za 1 CD sa mastera na master, pogledaj da li ti je enable-ovan DMA na svim granama...

A, ako nije deinstaliraj ide granu, pa instaliraj ponovo i enable-ovace DMA!!!

sto bi benchmarkovci rekli "woonster" :) hehe nadji duzi kabl :) jednostavna stvar...ima da se kupi u svakoj radnjici komp. opreme!

nickname je napisao(la):

pa nije sa mastera na master! dvd je secondary slave a storage je primary slave ...

bgillegal je napisao(la):
sto bi benchmarkovci rekli "woonster" :) hehe nadji duzi kabl :) jednostavna stvar...ima da se kupi u svakoj radnjici komp. opreme!

pe eo ne treba kazhu da je ovako najbolje ... danas sam zamenio ovaj 40-zhilni sa 80-tozhilnim na secondary ide grani

Vrh Dno