Šta je novo?

kako da igram war 3 frozen na online

bllord

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2007
Poena
301
Instalirao sam war3tft_121a_english.exe to jest "pechovao" frozen throne na svom kompu, ali on naravno nece da pokrene igricu bez odgovarajuceg crack-a. Molim iskusnije da mi pomognu i kazu sta da radim po ovom pitanju.:wall: :crash: :wall: :crash: :wall: :crash: :mad:

Posto su teme u vezi sa piratovanjem softvera zabranjena na forumu, jedini odgovor na tvoje pitanje moze biti:

"kupi originalni disk po 700 dinara..."

Poslednja izmena:
Stvarno... Igrica je sad toliko jeftina da je gre'ota da je ne kupis! A ako je kupis i hoces da igras bez cd-a: www.gamecopyworld.com!

warcraft

posto je zabranjeno promovisanje piraterije najbolje resenje ti je da kupis original cd key koji sada trenutno ne kosta mnogo, a ako ti je i to preskupo potrazi na netu crack ili instaliraj virtual cd,

Hvala mnogo svima i ubuduce cu paziti na recnik! A i 700 din nije tako mnogo u odnosu na ono sto se nudi.

Posto su teme u vezi sa piratovanjem softvera zabranjena na forumu, jedini odgovor na tvoje pitanje moze biti:

"kupi originalni disk po 700 dinara..."

E stvarno bas si pomogao. Ja igru jurim 5 meseci i nema nigde u Beogradu. Ajde ako znas gde ima da se kupi kazi. :shock:

Ne znam za Beograd, ali znam gde ima u Novom Sadu :) Sa dostavom bi ti izašlo manje od 1000 din.

E stvarno bas si pomogao. Ja igru jurim 5 meseci i nema nigde u Beogradu. Ajde ako znas gde ima da se kupi kazi. :shock:

Na primer u svakom megamarketu maltene :S, tako da se nisi pretrgao jelde :)
Imas u merkatoru na 2 mesta : u ct shopu i u "samoposluzi". Imas u platou, platou u knezu...

Metrou, ja sam tamo kupio i original i frozen throne, koštali su po 600 dinara.

pa znaci 1200 je sve zajedno sa frozen tronom!i nije bas toliko isplativo onda...

Vrh Dno