Šta je novo?

Kako da fajlove u winraru pregledam ako se nisu dpwnlodovali do kraja

Lukisa

Slavan
Učlanjen(a)
25.10.2007
Poena
320
Kao sto naslov kaze downloadovali su se 97 posto ali kad hocu da extratujem nemogu,izbacuje gresku kako i sa kojim programom da pregledam tih 97 posto iz winrara

Poslednja izmena:
Imaš onaj dziobas rar player pa pokušaj s njime. Ja sam to samo jednom probao ali davno pa se ne sećam koliko sam imao uspeha.

7zip ili winrar ja koristim za "delimicno odpakivanje"
ako je video fajl u pitanju, onda VLC player pomaze oko pustanja tog materijala, samo mu preskocis opciju da popravi fajl pre pustanja i videces sta si skinuo.

Potrebno je otvoris extract prozor u win raru i u general tabu cekiras opciju "keep broken files" (naravno snimis to podesavanja pre gasenja prozora). Sada ce ti prilikom ekstraktovanja prikazati gresku, ali ce ti ostati delimicno ekstraktovan fajl.
Ako se radi o .iso ili drugim image fajlovima onda ti verovatno nece pomoci, ali video fajl se moze pustiti, kao sto je receno, u vlc.
Ako se radi o arhivama slika ili drugih pojedinacnih fajlova, sve ce biti normalno, osim sto ce ti faliti nekoliko komada koje spadaju u taj deo arhive koji nemas.

Gde je ta opcija na 7 zip

nema to kod 7zip, on raspakuje ono što imaš i ne traži ostatak, ako imaš npr part1,2,3 a fale ti 4,5,6 itd

NIsam primetio tu mogućnost u radu pogotovo kad je reč o filmovima (ok kad je reč o iso tu je logično zašto nefunkcioniše)

Potrebno je otvoris extract prozor u win raru i u general tabu cekiras opciju "keep broken files" (naravno snimis to podesavanja pre gasenja prozora). Sada ce ti prilikom ekstraktovanja prikazati gresku, ali ce ti ostati delimicno ekstraktovan fajl.
Ako se radi o .iso ili drugim image fajlovima onda ti verovatno nece pomoci, ali video fajl se moze pustiti, kao sto je receno, u vlc.
Ako se radi o arhivama slika ili drugih pojedinacnih fajlova, sve ce biti normalno, osim sto ce ti faliti nekoliko komada koje spadaju u taj deo arhive koji nemas.
imam 3.8 verziju winrara i nemogu naci tu opciju

edit nasao sam

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno