Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Uvek kada ukljucim racunar, on mi trazi da aktiviram XP. Negde sam procitao (a zaboravio gde), da to moze nekako da se izbegne... Ako neko zna, unapred hvala na pomoci... Pozdrav...
Uvek kada ukljucim racunar, on mi trazi da aktiviram XP. Negde sam procitao (a zaboravio gde), da to moze nekako da se izbegne... Ako neko zna, unapred hvala na pomoci... Pozdrav...
Jel to butabilan ili nebutabilan CD? Ako nije odnosno ako si pregazio 98/se/me onda si trebao da posle instalacije pritisnes f8 udjes u safe-mode startujes crack1.exe pa onda crack2.bat i onda je ok. Ako je butabilan odnosno ako si ga stavio na cistu masinu(mislim ne mora ali je preporucljivo) onda ne bi trebalo da ti trazi nikakvu aktivaciju..
Ustvari poslusaj prethodnika i predji brate na XP Pro
Kao sto mnogi kazu... XP Pro i XP Home su skoro isti...
Iliti po naski 'isto sra**e drugo pakovanje' ....
Ja sam npr. skinuo update za SB Live! (10 MB) i tek iz drugog puta sam uspeo da ga instaliram uspesno...
Kao da pojedini drajveri koji imaju specifikaciju prozivodjaca da su kompatiblini i pravljeni za XP, ne rade bas u potpunosti onako kako bi trebalo.
Ostaje konstatacija da XP-ovima treba jos downloada update-ova...
P.S. Happy New Year 2 evryone @Benchmark.co.yu Forum!