Šta je novo?

Kako blokirati pristup web stranama?

FIREBIRD

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2008
Poena
350
Koji program moze efikasno blokirati i biti zasticen sifrom?:wall:

Provalili su zabranu preko HOST fajla. :S:
WIN XP je, treba mi neki programcic koji ce blokirati sajteve i biti zasticen sifrom. :smoke:

Poslednja izmena:
opendns.com

Nikako ne uspevam preko FV-a:wall::wall::wall:

To bi Zone Alarm trebalo odradi...

a pade mi na pamet, sto ne bi preko Hosts fajla i onda ga zakljucas s nekim programcicem za to...da ne moze niko da ga otvori bez odredjene sifre koju ti postavis...

Ja koristim NOD na kompovim do sada se odlicno pokazao.

Jesam!
Kupio sam DLINK DSL-2640B pa sam preko njega blokirao par sajteva ukljucujuci FB.
Sada sam napokon mira. :banana:

Ako je za decu:

Odes na www.youtube.com i u polje za pretragu kucas "Using Parental Controls - Windows 7"

Na Win 7 imas i Family Safety (to je Microsoft-ov program, iz Live paketa programa), pored njega da bi ti radio moraš imati svoj hotmail ili live nalog - kad se uloguješ na svoj profil tu sve podešavaš, možeš sve i svašta zabraniti (sam ili oni da filtriraju), plus ti pokazuje koliko ti je kompjuter bio upaljen, sa kime su ćaskali, koliko su puta posećivali koje stranice, itd.

Najgora stvar je ta sto su deca veci hakeri nego mi, pa sve sto se blokira, moze i da se odblokira :p
A iz licnog iskustva znam, da ce dete uvek da se snadje, pa ako ne na licnom compu, onda kod drugarice, druga ili koga vec

Nazad
Vrh Dno