Šta je novo?

Kako blokirati neki sajt?

Shrapnel

Cenjen
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poena
159
Nisam znao u kom podforumu da postavim ovu temu, pa ako sam pogresio, vi je premestite.
Naime imam jedan problem. S vremena na vreme otvori mi se sama ova stranica http://www.financereports24.com/exc...nter&campaignid=13133&s1=262926&s2=xxx&s3=xxx Recimo, nekad samo nakon otvaranja Firefoxa, pa je zatvorim i ne pravi mi vise problem, medjutim u zadnje vreme mi se otvara po nekoliko puta na dan sto me strasno iritira.
Da li sam zakacio neki virus ili sl.?
To mi se dogadja na oba kompjutera, ali skenirao sam ih sa AVG 2014 I Malwarebytes-om i nisu pronasli nikakve viruse.
Da li mogu nekako da je blokiram da mi ne izlazi vise na oci? :mad:
I sta da radim, kako ne bih ponovo imao slican problem?

Izgleda da ne radi dobro na Windows 7. :S: "While Internet Lock works like a charm on Windows XP and Vista, it fails to work properly on Windows 7, as it doesn't save the defined rules and cannot be activated." izvor "Softpedia".

Guglao sam malo i izgleda da sam navukao neki "scam" koji me salje na gorepomenuti sajt.
I sad ucestalije deluje i otvara mi tu stranicu s vremena na vreme. A ne znam kako da ga izbrisem/unistim ili eventualno blokiram na neki drugi nacin?

Mozes da probas i program ADW Cleaner.
Ja sam ga koristio vise puta i uvek je ocistio gamad. :)

Nazad
Vrh Dno