Šta je novo?

Kako Asus A7n8x za overkloking?

petrol

Čuven
Učlanjen(a)
13.12.2002
Poena
601
Dakle razmatram mogucnost da zamenim Abit KD7-e za Asus A7n8x radi boljeg overklokinga (zbog nforce2 chipseta i nemogucnosti postavljanja na Abit Zalman CNPS7000A-cu)
Sta kazete? Koliko ide ova ploca po magistrali sa dobrom memorijom i koliko je stabilna?
cheers

Ajde da se malo uključim iako ploču imam vrlo kratko ali slučajno sam pre toga imao baš ploču ABIT KD7-E. Imam ASUS A7N8X-E/DL, uzeo sam je pre dvadesetak dana i prezadovoljan sam. Memoriju imam običnog KINGSTONA 512 Mb. PC 400 i sve to u kombinaciji radi odlično. Držim kao defolt magistrala na 200 sa množiocem 10, napon je na defolt 1.65 V. Probao sam je i na većim magistralama i množiocima i radila je odlično i stabilno. Pre nje a između ABIT-a i sadašnje ploče imao sam ASUS A7N8X-X sa kojom sam takođe bio veoma zadovoljan i mislim da može da zadovolji većinu korisnika, a i cena je pristojna. Mislim da nećeš pogrešiti sa izborom. Da napomenem da sam imao i memoriju Hyper X ali sam je zamenio zbog problema nabavke dva ista modula, i sa tom memorijom je radila isto tako dobro. Pozdrav!!!

Nazad
Vrh Dno