Šta je novo?

Kakav tupan

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Sastavljah par meseci sitne drajvere koje koristim u radu i iz 10-ak puta ih prebacih na jedan Verbatim-ov disk.Taman dodjoh do samog kraja diska kada se desila krajnje gadna stvar.Sve sam rezao u Nero-u,ali se ortak napravi pametan i iz...e ga novom sesijom odradjenom sa EasyCDC-om.XP nece ni da cuje da vidi prethodni sadrzaj.Ima li nade da se sadrzaj ipak ocita?:(

mihailo je napisao(la):
Sastavljah par meseci sitne drajvere koje koristim u radu i iz 10-ak puta ih prebacih na jedan Verbatim-ov disk.Taman dodjoh do samog kraja diska kada se desila krajnje gadna stvar.Sve sam rezao u Nero-u,ali se ortak napravi pametan i iz...e ga novom sesijom odradjenom sa EasyCDC-om.XP nece ni da cuje da vidi prethodni sadrzaj.Ima li nade da se sadrzaj ipak ocita?:(

Jesi li probao na nekoj drugoj mashini sa drugim OS-om?

Ima jedan lep utility, a zove se CDR Identifier pa probaj sa njim da iscitas cd. Imao sam slican slucaj sa jednim RW-om, citao ga je celu noc, al' ga je na kraju i procitao :)

Alexandar je napisao(la):
Ima jedan lep utility, a zove se CDR Identifier pa probaj sa njim da iscitas cd. Imao sam slican slucaj sa jednim RW-om, citao ga je celu noc, al' ga je na kraju i procitao :)
Koliko je meni poznato taj program sluzi za citanje ATIP-a, a coveku bi trebalo ISOBuster da resi posao :wave;

Koja sam ja matora konjina mora da me je skleroza u'vatila :d Mislio sam na CDR Diagnostic

Ajd'

Alexandar je napisao(la):
Koja sam ja matora konjina mora da me je skleroza u'vatila :d Mislio sam na CDR Diagnostic

Ajd'
Pretpostavio sam da mislis na to :)
Koristio sam svojevremeno taj programcic, ali se nesto nisam odusevio, jer je spor i malo toga je uspeo da mi spasi, ali zato ISOBuster...
Mali, ali je**tacan :)
Vredi ga imati i ne daj boze probati :D

Kao sto je Crni pisao, ISOBuster. Jako dobar program, nije komplikovan...

Hvala na savetima,sutra cu doci do svog diska i probati ISO Buster.Hvala jos jednom:wave;

Vrh Dno