Šta je novo?

Kakav je wifi 3DNET/Orion telekom?

demios

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
770
Uveo bih u vikendicu (Jermenovci, Vojvodina) interent, ali nemam bash neki izbor vec samo gore navedeni u naslovu, pa bih voleo da mi neko kaze ako ima konkretna iskustva ili utiske sa njima, pa da znam da li da potpishem na godinu ili na dve ili pak da uopshte ne potpisujem za njih?

http://www.3dnet.rs/index.php?sta=displaycenovnik.php

Internet ce sluziti samo za surf, skajp, vrlo malo download i youtube.

Unapred hvala!

Pazi 'vako, da ti dam odgovor. Ako je to 3dnet koji ja pamtim, a ostao je isti direktor, makar za Pa i ostale distrikte u okolini :d, zaobiđi ih u širokom luku. Bolje ti je da ideš na madnet, ako ikako možeš. Imam rodbinu u Plandištu, ali nikog mlađeg pa da ti kažem da li i kako radi tamo. A za Sefkerin znam zasigurno :p

Nadam se da ti ovo pomaže barem nekako :D

pomaze, naravno, imacu u vidu. malo sam trazio na brzaka neshto o 3dnet-u ali je stara tema, tipa 2005, valjda se promenilo neshto dolaskom oriona.

Nista se nije promenilo i dalje je ta firma uzas, uzmi madnet mada i oni nesto nisu preterano bolji ali su stabilniji

zvao sam obe firme. madnet ce doci da provere jachinu signala, a ovi iz 3dnet-a mi kazu da su jermenovci pokriveni i da nema shta da se meri :D
takodjer, ubedjuje me riba iz 3dnet-a da cu biti 100% zadovoljan, da su se kao stvari promenile, 5ghz oprema najnovija ovo ono, kao ***, ponekad moraju da budu malo padovi zbog vremena i zbog nekih radova, al kazem nishta strashno. ono shto me vishe privlachi 3dnetu je i iptv kao i moderna fixna telefonija u buducnosti.

chudno je shto je lik iz madnet-a, koji je trebalo da dodje da izmeri jachinu signala, napljuvao 30min na telefon sopstvenu firmu :D wtf?

Sa 3dnetom sam imao jako bolno iskustvo, i nikad više kod njih. 2 Drugara mi rade u Madnetu, jedan u selu, drugi u gradu. Šta da ti kažem ovaj u selu peva, dok ovaj u gradu je...........................
Kakva zemlja, takvi ljudi, nažalost.

P.S. I didn't write this :d

Vrh Dno