D
delimir
Guest
To bi trebao da bude dobar monitor, da li je tako?
delimir je napisao(la):To bi trebao da bude dobar monitor, da li je tako?
delimir je napisao(la):Koje cevi koriste: E serije (oni koji su flat npr. E70f+), G i P serije? Ustvari za Graphics seriju nije ni bitno, jer je nema kod nas.
alarmos je napisao(la):nemam pojma u cemu je fora ali nikad nisam uspeo da stavim attachment...neverovatno!
imas comparation chart-pdf na njihovom sajtu i tamo sve pise koje cevi koriste razliciti monitori
delimir je napisao(la):Skinuo sam sve PDF-ove (nisi mogao da uploadujes jer je limit 100 kb) jos pre par dana. Medjutim tamo ne pise koje cevi tacno koriste vec samo da li su ekrani ravni ili ne. Konkretno E70f+ i P75f+ su ravni, ali ne pise koja je cev: Nec-Mitsubitshi Diamondtron, Sony Trinitron, Samsung Dynaflat ili nesto cetvrto....
leksa je napisao(la):Hmm, koliko se secam flat Viewsonic su bile Diamondtron cevke...
delimir je napisao(la):Pise ovako: E i neki modeli G klase imaju CRT tip: Shadow Mask (Samsung DynaFlat ? ), a P serija ima Aperature Grille i to bi trebao da bude valjda Nec-Mitsubishi Diamondtron...
Čini mi se da je njihov shadow mask tzv viewsonic superclear... Dakle njihovo.delimir je napisao(la):Pise ovako: E i neki modeli G klase imaju CRT tip: Shadow Mask (Samsung DynaFlat ? ), a P serija ima Aperature Grille i to bi trebao da bude valjda Nec-Mitsubishi Diamondtron...
delimir je napisao(la):Sam sebi odgovaram(zbog foruma - ako nekog interesuje).
Koriste PerfectFlat cevi koje je razvio sam ViewSonic.
Sasa je napisao(la):PerfectFlat je samo jos jedno ime za Diamondtron.
Ne znam zasto, ali vole tako proizvodjaci monitora da tudju cevku nazovu svojim imenom, ne znam zasto
Inace, kako sada stvari stoje, u PCCentru ce VS biti.
P95F+ ce kostati ispod 400E, a kako vidim, u Adacomu je taj monitor preko 500.
Pozdrav!
alarmos je napisao(la):...
jedino ne znam da li je i kod njih 3 godine garancije, zaboravih da pitam.
Slavni je napisao(la):e pa ljudi ovako stoje stvari. monitor doticni G75+ sam kupio letos. garancija je 3 godine. Imam birani primerak i ne bi ga prodao ni za 300+ evra. Ako nemozes da uzmes birani primerak opet bi ti reporucio G75+ a zasto? Zato sto:
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari