nikola2004mkd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.07.2004
- Poena
- 620
Ovo ljeto planiram da u kucu postavim DLNA server, u vidu WD My Boook Live eksterni mrezni HDD, i da strimujem slike, muziku i filmove u HD rezoluciju na jedan TV, a da pri tome iskoristim i ostale prednosti koji nosi vakav mrezni disk. E sada, sa obzirom da moj segasni WI-FI router (D-Link DIR-300) od koji sam veoma zadovoljan, ima maksimalno 54Mps propusnu moc, znam da trebacu da ga menjam. I tu pocinjem da se dvoumim jer, ne zelim da kesiaram veliku sumu novca za Linksys, Asus i sl. koju kostaju oko 70tak EUR i nagore, ali ne zelim ni da uzmem TP-Link za kog sam slusao mnogo lose stvari.
Na oku mi se zapeo jedan TRENDnet TEW-652BRP koji ima 300Mps brzinu a je samo nekoliko EUR skuplju od 150Mps TP-Link-a.
Kakav je ovaj ruter? Jer TRENDnet je OK marka? Dali radi kvalitetne rutere? Jel ima neke opce poznate probleme sa ovaj model?
Na oku mi se zapeo jedan TRENDnet TEW-652BRP koji ima 300Mps brzinu a je samo nekoliko EUR skuplju od 150Mps TP-Link-a.
Kakav je ovaj ruter? Jer TRENDnet je OK marka? Dali radi kvalitetne rutere? Jel ima neke opce poznate probleme sa ovaj model?