Šta je novo?

Kakav je Sezamov lite rezim

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Posle Eunetovog poskupljenja prelazim na nekog drugog provajdera kji ima povoljne cene za domaci net.Mislim da je Sezam najpovoljniji
(mesecno 119 dinara za sat dnevno domaceg neta).
Ajde javite se Sezamovci pa dajte vase utiske

Ja licno nemam sezam ali komsija ima i radi perfektno, cesto sam kod njega. Najverovatnije cu i ja u najskorije vreme preci na sezam

re:

...Sezam 'basic' radi odlicno, imas 1h vremena za surfovanje po domacim sajtovima, plus konzolni pristup sa konferencijam, nesto kao dobri stari SezamNet...znaci imas chat,download itd.
Za 119din. se stvarno isplati, ako i oni ne poskupe.

da evo ti mali savet kojja vec koristim mesecima svakog meseca otvoris novi user i dobijes 3 sata @world za dzabe!!!!!! (otvaranje novog usera je isto dzabe)

tako da za 120 kinti dobijes 3 sata koje vrede 90 kinti a za 30 dinara dobijes 30 sati @ lite 1 dinar sat dobro zar ne :)

Stator je napisao(la):
da evo ti mali savet kojja vec koristim mesecima svakog meseca otvoris novi user i dobijes 3 sata @world za dzabe!!!!!! (otvaranje novog usera je isto dzabe)

tako da za 120 kinti dobijes 3 sata koje vrede 90 kinti a za 30 dinara dobijes 30 sati @ lite 1 dinar sat dobro zar ne :)

Ortak kaze da je to po nekom njihovom ugovoru protivzakonito,pa na ovaj nacin mozes ostati bez svih naloga,bez sansi da na isto ime otvoris novi:(

p.s.Iako je ovo rekla kazala sasvim je moguce da je tacno.E,sad ako otvoris nalog za tebe,brata,sestru,caleta,kevu...onda moze.

ZoNi je napisao(la):

Otprilike tako. Ni najbrži ni najsporiji, neka sredina. Koristim ga nekako po inerciji još od vremena BBS-a. A i onaj GetOrder im je dobra fora.

Stator je napisao(la):

I tako uštediš čitavih 90 dinara..... A dobiješ nekoliko naloga koje posle i ne koristiš...

Mene zanima jel moze sa tog sezavomog lite rezima da se pristupa novim Veratovim serverima koji se nalzae na novom IP opsegu 62.108. (32 C klase) ?
Statri IP opseg je 217.26. (16 C klasa), i sa Drenika @free moze da se pristupa, dok novom 62.108 ne moze. Da li moze iz sezamovog??
cisto me zanima informativno, @lite u globalu je shit, sta da radim samo sa YU webom?? ALi posluzi za azuriranje sajta i upload :p

Meni se čini da ne može...

Ima li neko neku pouzdaniju informaciju? Ajmo useri sezama @lite javite se...
:p :wave;

Na Sezamovom sajtu ima link tipa "sta se vidi iz @HOME rezima". Klikom na link dobija se strana na kojoj se moze izvrsiti provera datog linka.
Posto nemam tacnu IP nisam mogao da probam sam, ali ti idi pa probaj. Strana je dostupna za sve posetioce sajta.

Pozdrav

Calibra 4WD je napisao(la):
Posle Eunetovog poskupljenja prelazim na nekog drugog provajdera kji ima povoljne cene za domaci net.Mislim da je Sezam najpovoljniji
(mesecno 119 dinara za sat dnevno domaceg neta).
Ajde javite se Sezamovci pa dajte vase utiske

ej, a da razmislis o Drenik-u? U poslednje vreme je super, i veza mu je prakticno uvek slobodna! (ja koristim Drenik, Sezam i YUBC)

ymiljan je napisao(la):
Na Sezamovom sajtu ima link tipa "sta se vidi iz @HOME rezima". Klikom na link dobija se strana na kojoj se moze izvrsiti provera datog linka.
Posto nemam tacnu IP nisam mogao da probam sam, ali ti idi pa probaj. Strana je dostupna za sve posetioce sajta.

Pozdrav
Hvala na linku, ne radi moj sajt sa sezama :(

sezam rules

ja sam zadovoljan sezamom mada sam kod njih tek mesec dana .... neko je pomenu neki konzolni pristup doticnim sadrzajima... moze li neko malo da mi pojasni kako to radi

Telnetuj se na sezampro.yu i biće ti sve jasno :) (start - run - telnet sezampro.yu)

Heinz je napisao(la):
Telnetuj se na sezampro.yu i biće ti sve jasno :) (start - run - telnet sezampro.yu)

skontao .... ima li neki program sem telnet-a kojim se moze u "prijatnijem" okruzenju pristupati im sadrzajima

Ima, i zove se NetTerm.

Vrh Dno