Šta je novo?

Kakav je Samsung SyncMaster 550S ?

Xenon

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
619
Treba da kupim jednu 15icu, pa mi je ovo zapalo za oko... jel ima neko iskustva s njim, a ako ne valja, koji monitor preporucujete za do 320DM ? Hvala!

Bolje skupi malo vise para i kupi syncmaster 550b,mnogo je bolji od navedenog.

Xenon je napisao(la):
Treba da kupim jednu 15icu, pa mi je ovo zapalo za oko... jel ima neko iskustva s njim, a ako ne valja, koji monitor preporucujete za do 320DM ? Hvala!

Moj izbor je uvek bio, za te pare, neki vrhunski 17" polovan.
Tip prodaje za 350 DM Siemens MCM 1707 OSD, koji je mator 2-3 godine, i koji je kao nov bio verovatno oko 1000 DM. Imas i Eizo t562 koji su malo stariji za 300-320 DM.

Xenon je napisao(la):
Drzasao sam ga nekoliko dana i sasvim za te pare je zadovoljavajuci monitor(naravno za kucnu upotrebu i igranje). Tako da, ako neces mnogo cimas, neces nista pogresiti kupovinom tog monitora(naravno, kol'ko para, tol'ko zike... :)).

Za tu lovu je ok... dobra je stvar i to sto ima jako malo reklamacija...

JOBAH je napisao(la):
Za tu lovu je ok... dobra je stvar i to sto ima jako malo reklamacija...

IMam ga vec 1 god.Strava koliko je dobar.Nema ih vise ali mozes da uzmes Samsung 551s

Ja u ponudama izvesnih firmi i dalje vidim 550S.]
notax, jel imas ti iskustva s tim stvarima... meni je ipak malo frka da dam toliko para na nesto polovno i bez garancije?

Da sada ide 551s , monitor je vrlo fin , dobra gometrija , boje itd. za te pare to je to ..... Istina meni se jedino cini da bi morao da bude malo veci za jednu 15-icu , jer npr. pri radu na viewsonic 14' pa posle na 551s-u , razliku u velicini skoro ne primecujem naravno sve ostalo je x puta bolje...

Vrh Dno