Jedan Baja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.12.2000
- Poena
- 620
ako neko ima iskustva sa ovim telefonom neka se slobodno izjasni.Hvala
Jedan Baja je napisao(la):da li moze da se koristi za njega data kabl od t100 i koliko taj kabl moze da kosta?
Da li a800 uopste podrzava opciju da se polifone melodije prenesu na njega preko data kabla ili samo moze preko wap-a?
Na testovima po netu to kao moze ali dosta njih kaze i obrnuto pa ako neko to zna iz licnog iskustva...
Jedan Baja je napisao(la):Telefon sam danas kupio i odusevljen sam ,za sada.
Jos samo da mu stavim neke svalerse melodije i bicu pravi baja.
btw, kabl za njega kosta 15 evra.
Jedan Baja je napisao(la):kabl ima da se kupi u connect-u , za tih 15 evra , oni su preko puta beogradjanke , ali videcu ja da nabavim od drugara koji ima t100 kabl , pa cu probati da li moze i obavestiti .
NE, ima opcija samo vibro, vibro pa melodija, ali ima i melodija gde je ukljucena i vibracija i melodija, dok se na telefonu tako nesto nemoze podesiti.boggyman je napisao(la):jel moze da vibrira i da zvoni istovremeno ili ne ???
Van Gogh je napisao(la):je li ko koristio a800 sa software-om od T100 jer sam ja cuo da je nekoliko njih sprizilo njihove telefone jer su probali a800 u kombinaciji sa software-om od t100?
dalje ako je ovo istina koji program da skinem sa intereneta kako bih spojio a800 sa kompjuterom a vidim da je kabal od t100 i a800 isti tako da sa tim nece biti problema!
manicic je napisao(la):...
software je skoro izasao a imas ga na sledecoj adresi:
http://www.samsung.com/Products/MobilePhone/support/Download/software/software_SGH_A800_0000005052_3.htm
Software je bas za a800, ali nisam jos uspeo da ga skinem jer ima 30mb.
boggyman je napisao(la):neko je spominjao neki bag sa reminderom, tj da kad unneses neki rodjendan on netje sam da te podseca na godinu dana, vec da mora rucno da se unosi ... ili nesto tog tipa![]()
mozda sam pogresno protumacio to sto sam procitaoili ...
manicic je napisao(la):...
ma kad uneses tipa za neki rodjendan u septembru on ce tad zvoniti ali nece automatski preneti u sledecu godinu ako si na to mislio. Kad me poceti ja ga odmah unesem za sledecu, nije veliki problem.
pozdrav
boggyman je napisao(la):...
a jel postoji varijanta da odredjenu zabelesku ponavlja na odredjeni vremeski period??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari