Šta je novo?

Kakav je Philips DVD 737 ?

NeNci

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2002
Poena
609
Ima li ga ko ,kakva su iskustva ,vidim da mu je cena sasvim prihvatljiva
140eur ,cita Divx .jedina mana koliko vidim sto nema dekoder u sebi ....
molio bi za vasa misljenja ,hvala

NeNci je napisao(la):
Ima li ga ko ,kakva su iskustva ,vidim da mu je cena sasvim prihvatljiva
140eur ,cita Divx .jedina mana koliko vidim sto nema dekoder u sebi ....
molio bi za vasa misljenja ,hvala
Ma vredi svake pare samo zbog DIVX i titlova :d .
Za sada kod mene procitao je sve zive diskove koje sam ubacio, cak i neke koje LG u racunaru nije mogao.Konacno punim DVD medije DIVX filmovima i ne smaram se vise sa TV outom :d :d

simpson H je napisao(la):
Ma vredi svake pare samo zbog DIVX i titlova

Koje veličine su mu slova titla, da ne kažem font? :)

Jednocifreno ;)
Navodno flash EEPROM-a resava problem, samo da jos neko to proba i prijavi da li je tako.

Pozdrav!

resava, kad se flashuje slova vise nisu zuta,nego su bela i malo su veca :)

Titlovi moraju da budu .srt ili može i .sub? Da li je bitno da su u istom folderu kao i film?

I da, kažu da se flešovanjem dobija i podrška za ćirilicu :trust:

Poslednja izmena:
cita subove, a fajlovi mogu biti gde hoces, biras subtitle p onda fil. ima i playlista

Ja sam malo pregledao sta ima na Net-u, pa sam video da mashina ipak ima dekoder (nekakav). Evo link da vidite prilicno iscrpnu listu sta sve poseduje ovaj DVD.

http://www.comet.co.uk/comet/html/cache/150150.html

Cena u Engleskoj je nesto malo veca, ali je tu negde oko 140 Eur.

Zakacio sam i PDF na nemackom, tako da i tu moze nesto interesantno da se pronadje.

Ako nisam u pravu neka me neko ispravi, mozda treba da bude tu jos neki dekoder.

Zeleo bih jos samo da mi neko kaze gde moze da se kupi u Beogradu.

Prilozi

• Philips_dvd_737.pdf
    125.2 KB · Pregleda: 99
Andrija je napisao(la):
Zakacio sam i PDF na nemackom, tako da i tu moze nesto interesantno da se pronadje.

Evo i uputstva na engleskom, pa prouči :)

Prilozi

• dvd737_00_dfu_eng.zip
    661.6 KB · Pregleda: 157
Poslednja izmena:
Andrija je napisao(la):
Ja sam malo pregledao sta ima na Net-u, pa sam video da mashina ipak ima dekoder (nekakav). Evo link da vidite prilicno iscrpnu listu sta sve poseduje ovaj DVD.

http://www.comet.co.uk/comet/html/cache/150150.html

Cena u Engleskoj je nesto malo veca, ali je tu negde oko 140 Eur.

Ako nisam u pravu neka me neko ispravi, mozda treba da bude tu jos neki dekoder.

Zeleo bih jos samo da mi neko kaze gde moze da se kupi u Beogradu.

Ovde se na forumu nekim cudom ustalio izraz "ima dekoder" za one DVD playere koji imaju 5.1 analogne izlaze... Taj model Philipsa "nema dekoder", dakle ima samo analogni stereo izlaz. ZA reprodukciju 5.1 DD i /ili DTS zvuka potrebno je da koaksijalni digitalni izlaz playera povezes na pojacalo/receiver koje podrzava dekodiranje 5.1 zvuka, ili komplet zvucnika sa istom karakteristikom.

Evo malo sam se raspitao. Postoji tri modela 737/00, 737/02 i 737/05.
737/00 - osnovni model
737/02 - ovaj model nema opticki i S-Video izlaz
737/05 - najnoviji

Zorro,

Hvala na objasnjenju, vidim da stvari nisu tako jednostavne. Posto cu jos neko vreme da gledam i slusam DVD na stereo aparatima ostaje da se tom temom pozabavim kasnije.

Sad ponovo da pitam gde ima da se ta spravica kupi u BGD?

Ima kod Gedze sa ovog foruma...

Jel Gedza daje neku garanciju?

cita dvd-r, ja sam probao sledece dvd-r medije : smartbuy, verbatim, princo i sve je chitao bez problema

Uz silne DVDRW-ove, koji su i - i +, zaista ne vidim u cemu je toliki problem, kao da se ne moze caskom sve prebaciti na odredjeni + ili - rw medij koji uredjaj sigurno cita...

kolika je cena kod nas za 737 i da li je definitivno bolji od xwave uredjaja...i da li moze da mu se otkljucaju regioni i da macrovision zastita bude eliminisana

Video sam na pcberzi da je 140 Evra na komad. Na 5 komada - 130 Evra.

Na zvanicnom sajtu ima samo modela DVD727
a ovaj se i ne spominje ,da li je to uopste stvarno PHILIPS-ov uredjaj zna li neko pouzdano

philipsov je uredjaj pobogu, vidis da svi govorimo o njemu
a postaje region-free na vrlo lak nacin

A da li Philips 737 moze da cita data DVD-R diskove, tj, da li bez problema cita DivX narezan na tim diskovima (da li moze da procita 6-7 filmova na jedno DVD-R disku)???

Konacno punim DVD medije DIVX filmovima - by Simpson. Znaci mozes snimiti vise DivX filmova na DVD.

Pozdrav!

vrobec je napisao(la):
Konacno punim DVD medije DIVX filmovima - by Simpson. Znaci mozes snimiti vise DivX filmova na DVD.

Pozdrav!

Nisam znao da je Simpson počeo da snima filmove. :D

ok, to sa divx filmovima, ali me zanima da li si probao to DVD-R diskovima???? ili ipak to radi samo sa DVD+R diskovima!!!!!

CItate li vi gore sta je rekao Miroslav ? Mozete da narezete sta god hocete na dvd, 6,7 ili 15 kratkih filmova, sa bilo kakvim titlovima (sub ili srt) i samo odaberete sta cete da pustite i gotovo, a cak mozete i plejlistu da pravite...

nikako da dobijem odgovor.......

da li cita filmove narezane na DVD-R disku?????????

po vasem misljenju da li Pilips 737 bolji od Nea, i ako jeste zasto?

da,vec je 5x odgovoreno cita sve narezano na dvd-r disku - dvd, divxove,mp3, jpeg fajlove i sl

Nazad
Vrh Dno